img

Мощно Пълнолуние ни очаква утре: ако сте РАК, ЛЪВ, ДЕВА не влизайте в конфликти! ОВЕН, БЛИЗНАЦИ увеличаване на финансите!

/
/
/
766 Views

Пълнолунието ще се състои на 15 август 2019 г. в знака Водолей.

Лунният път 14-16 август 2019 г. преминава между знаците на Водолей и Лъв на фона на съединението на Слънцето и Венера.Нека да поговорим за положителните и не много приятни моменти от този период.

Парите. Това е подходящият момент за вашия семеен бюджет ако сте Овен, Близнаци, Везни. Не се изключва парично възнаграждение за минали дела и творчески проекти. Бъдете търпеливи в общуването с колеги, както във всяка друга област, може да има конфликти.

Любовта. Докато нуждата ви от любов и обич се засилва, всяко основно напрежение в отношенията вероятно ще се влоши, ще увеличи нивата на стрес и ще причини драматизъм. Лунните качества на емоциите и инстинктите достигат своя връх при пълнолуние. Затова използвайте повишената си емоционална сила и интуиция, за да преодолеете всякакви предизвикателства във връзката. Подсъзнателното осъзнаване позволява безпристрастен и балансиран поглед върху личните ви отношения. Ясно ще видите каквато и да е динамика на отношенията или отрицателни чувства, причиняващи дисхармония.

Творчеството. Това е идеалното време за всичко, свързано с изкуството.

Важни предупреждения

  • По време на Пълнолунието не трябва да планирате важни неща. Ако е невъзможно да отмените плановете, тогава не се разстройвайте, че няма да можете да постигнете това, което искате – скоро всичко ще се уреди от само себе си.
  • Не можете да спорите и да влизате в конфликти. Първо, това може да има лош ефект върху благосъстоянието. Второ, последствията от конфликта ще бъдат трайни. Това важи особено за знаците на Зодиака – Рак, Лъв, Дева, Скорпион, Стрелец. Препоръчва се да прекарват време в уединение. Поне е необходимо по всякакъв начин да се измъкнем от споровете и да изгладим острите ъгли.
  • Не можете да поемате рискове. Не се препоръчват екстремни спортове. Трябва да се внимава специално по пътищата.
  • Не трябва да вземате внезапни решения.

Има добри новини.

Пълнолунието на 15 август 2019 г. ще се проведе на фона на противопоставянето на Луната с Венера. Това е ден на нови познанства. Има възможност да се доближите до човек, който харесвате от дълго време.

Добрата компания и срещите ще ви заредят с оптимизъм, както и ще ви позволят да изграждате дългосрочни отношения с правилните хора. Това е денят, в който можете да преминете границата между приятелството и любовта.

Източник: За жената

error: Съдържанието на сайта е защитено!