img

Как кучето ще Ви направи по-добър във връзките

/
/
/
1152 Views

Всички знаем, че кучето е най-добрият приятел на човека. Но повече от вас не знаят, че собствениците на кучета са по-добри партньори в любовта.

Ако сте имал страшно много връзки, но всички те са се разпаднали по ваша вина, значи е време да инвестирате в нещо друго, освен в себе си, например в един космат приятел, който ще Ви научи да се грижиш за нещо друго, освен за себе си.

Притежаването на куче, ще Ви научи какво харесвате и какво не, а освен това ще Ви помогне на свикнете да поемате отговорност не само за себе си, нещо което ще разберат само тези, които имат сериозни връзки.

Ще станете по-търпелив

Кучетата са трудни и всеки, който се е опитвал да обучи такова, знае за какво говорим. Не само, че постоянно трябва да сте на щрек какво прави и какво ще направи кучето, но и не трябва да сте груб и рязък в началото, защото то не е виновно, че природата му е такава. Е най-вероятно ще се наложи да смените килима няколко пъти и да изхвърлите не един чифт обувки, но ще си струва.

Ще се научите да бъдете гъвкав

Кучетата имат нужда от разходки, в това сам ще се обедите още първите дни. Така че ще се наложи да промените дневния си график и да го съобразите с новия си приятел, който се  нуждае от Вас.

Ще се научите да давате любов

Кучето буквално разчита на вас, за да оцелее, ако не сте Вие да го храните и разхождат, то няма как да живее. Подобно на връзките при хората, тези между човек и куче също могат да донесат много любов. Кучето ще Ви е вярно и никога няма да Ви изостави, което ще Ви накара да го заобичате, поне наполовина толкова, колкото то Вас.

Ще се научите да приемате любовта

Кучето ще Ви обича независимо дали дъхът ВИ мирише или цял ден сте играли с някоя игра и не сте му обърнали внимание. То ще Ви покае какво е безгранична любов и Вие ще свикнете с нея.

Ще се научите да бъдете нежен

Едно малко кученце, се нуждае т доста грижи, точно както и бебета. Ще трябва да му помогнете да опознае света, да преодолее страховете си и да изгради характера си. През този период Вие ще бъдете внимателен, нежен и мил с него, защото то е толкова малко, сладко и невинно че няма как да не се размекнете пред него.

Ще опознаете себе си по-добре

Да имаш куче е най-добрият начин да стигнеш до високо ниво на себепознание. Ще откриете нови неща, които харесвате, ще научите силните и слабите си страни и ще ви научи, че човек е създаден да помага и да създава.

It is main inner container footer text
error: Съдържанието на сайта е защитено!