img

Тези 3 зодии са най-големите лъжци

/
/
/
5058 Views

Мислейки за положителни човешки качества, малко вероятно е да включите лъжата в този списък. Уви, понякога всички прибягваме до лъжи – такава е природата на човека! 

Понякога лъжем другите, за да направим правилното впечатление, да спечелим нечие доверие, а също така и за да напреднем в живота.

Или прибягваме до така наречените „благородни лъжи“, за да успокоим и насърчим хората, или за да не ги нараним или обидим.

Но сега ще си поговорим за най-големите лъжци. Оказа се, че три от зодиите са майстори в това.

И така – ето кои са трите на-големи лъжци в зодиака:

Близнаци
Близнаците са най-големите лъжци в целия зодиак. Те ще лъжат приятели, колеги, роднини и дори себе си. Причината за склонността на тази зодия да мами се крие в неговата двуличност.

Близнаците са свикнали да показват на хората и двете си лица – това, което всички харесват (неискреното), но и истинското им лице. Самите Близнаци обаче често се бъркат къде е истината и къде е лъжата.

Везни
Везните винаги се стремят да угодят на всички. Правят всичко възможно, за да угодят, внимателно изслушват събеседника си и се опитват да станат незаменим събеседник и приятел.

В най-лошите случаи Везните безсрамно ще се излъжат, тъй като са сигурни, че това е идеалният начин да контролират ситуацията. Те ще кажат това, което искате да чуете, за да ви привлекат на тяхна страна.

Риби
Лесно ще лъжат, за да пощадят чувствата на другите. За тях изглежда, че това е правилното решение в ситуация, когато истината може морално и емоционално да навреди на някого и да ги разстрои.

Използването на тази рибена благородна лъжа обаче е много съмнително. Скоро хората наоколо започват да разбират, че Рибите непрекъснато са объркани, което означава, че става трудно да се разграничи истината от лъжата при тях. / jenata.blitz.bg

It is main inner container footer text
error: Съдържанието на сайта е защитено!