img

Най-популярните летни спортове

/
/
/
1320 Views

Във връзка с наближаващото лято, сме подбрали няколко спорта, подходящи за сезона.

Фризби

В Българи фризбито е просто игра, но в чужбина, то е спорт, имащ своите правила. Този спорт е много подходящ за летните месеци, тъй като няма силни ветрове, които да пречат на играта, освен това фризби може да се играе от 2-ма човека или от цяла груба. А е много подходящ и за плажа.

Колоездене

Този спорт също изисква приятни метеорологични условия, за да се практикува. Освен, че е спорт и хоби, колоезденето е чудесен и екологичен начин за придвижване, който ще Ви донесе и необходимата за деня доза спорт.

Плажен волейбол

Едва ли има човек, който да не е играл плажен волейбол. Изключително освежаващо идва, след гейм или два, едно гмуркане, нали така.

За щастие на все повече от плажовете, вече има мрежа, и играта е още по вълнуваща.

А като говорим за волейбол, няма как да не спомен и възможността да го играем във водата.

Скейтборд

Всички сме виждали тийнейджъри с дъска с колелета и някак си ни се струва несериозно и детинско, но истината е, че скейтборда може да бъде доста интересен спорт, да не говорим, че не е и лесен.

Научаването на карате скейтборд може да бъде чудесно развлечение за лятото, което ще изисква не малко усилия. Защо да се затваряте във фитнеса, когато можете да направите интересна тренировка на открито.

Тенис на корт

Масов спорт, добиващ все по-голяма популярност е тениса.

Кортовете, на които се практикува този спорт са на открито, така че той изисква хубаво време. Тениса изисква големи усилия, въпреки че изглежда доста лесен. Той може да се играе и по двойки, така че практикуването му може да ви донесе нови запознанства.

Водни спортове

Сърф, водни ски и уейкборд – перфектни са за жегите, а освен това са и забавни. Тези спортове могат да внесат адреналин в ежедневието ви. В началото със сигурност няма да ви се получава, но не се отказвайте, забавлявайте се.

Федербал

Този спорт е може би най-капризния от към скорост на вятъра. Перцето, с което се играе е толкова леко, че дори и съвсем слаб вятър може да ви развали играта. Федербала е добър вариант и ако имате малко дете, тъй като този спорт е един от най-безопасните, а и доста помага при координацията.

It is main inner container footer text
error: Съдържанието на сайта е защитено!