img

Опитвате се да отслабнете? Ето какво трябва да ядете

/
/
/
1013 Views

Повечето статии за отслабване са или за упражнения или за това, какво не трябва да ядете. Тук ние ще ви представим няколко храни, които ще ви помогнат в свалянето на килограми.

Яйца

Яйцата не повишават холестерола и могат наистина да ви помогнат в отслабването, тъй като не съдържат много калории. Също така те помагат и за изгарянето на мазнините, чрез освобождаване на хормона глюкагон, при храненето с протеини, на които е богат жълтъка.

Зеле

Зелето не е един от най-интересните зеленчуци, но може да ви бъде помощник в борбата с килограмите. Една от причините е, че то съдържа много малко калории. Тя също има много хранителни вещества, които могат да помогнат за намаляване на теглото, плюс това е с високо съдържание на антиоксиданти. И накрая, това е храна, която ви кара да се чувствате заситен, когато го ядете.

Броколи

Броколите, както и зелето са кръстоцветен зеленчук. Поради високото си съдържание на фибри, този зеленчук ви засища много бързо. Освен това е и с високо съдържание на протеин. Друг благоприятен ефект от броколите е,че са много добър източник на калций.

Къдраво зеле

Храните с ниско съдържание на въглехидрати са добри помощници в борбата с килограмите. Тъй като този зеленчук има високо съдържание на фибри, те кара да се заситиш бързо, въпреки ниското съдържание на калории и въглехидрати.

Кисело мляко

Препоръчва обикновено кисело мляко, а не плодово, тъй като плодовото съдържа много захар. Пробиотиците, които се срещат естествено в кисело мляко помагат на тялото да се ограничи количеството на мазнините, които вие поглъщате. Кисело мляко съдържа и калций, и амино киселини, и двете от които са полезни.

Боб

Фасулът може да се използва като съставка в комбинация с различни храни. Той също има високо съдържание на фибри. Бобът ви кара да се засищате по-бързо, а освен това тялото и по-бавно го обработва, което помага чувството за ситост да се задържи за по-дълго време. Освен това, той има и високо съдържание на протеин.

Сьомга

Като кажем сьомга, сигурно повече от вас ще се сетят за омега 3 мастните киселини, които тя съдържа. Но освен това, тя съдържа много малко калории.

Ядки

Ядките са много подходящи да се ядат между основните ястия. Не се притеснявайте, че ядките съдържат мазнини, тъй като тези здравословни мазнини, не водят до увеличаване на теглото ви. Разбира тяхната консумация трябва да бъде в умерени количества.

Супа

Супата може да ви бъде чудесен помощник, независимо от вида й. Има само едно условие, тя не трябва да съдържа повече от 150 калории.

It is main inner container footer text
error: Съдържанието на сайта е защитено!