img

6 сигнала, с които тя ще покаже, че се интересува от Вас

/
/
/
1324 Views

Жените са много по-добри от мъжете в разчитането на знаците и в езика на тялото. Затова ето няколко съвета, които се надявам да помогнат на мъжете и да им дадат равен старт с жените.

Дава ли Ви пълното си внимание?

Ако тя предпочете да седне срещу Вас, а не до Вас, това означава, че иска да Ви гледа, така че погрижете да има какво да види.

Освен това наблюдавайте погледа й, обърнете внимание върху това дали тя се разсейва лесно.

Ще се притече ли на помощ?

Ако разлеете напитката си или изпуснете вилицата, наблюдавайте реакцията й. Ако се отдръпне или се смути, не е добър знак, но ако се притече на помощ, означава, че се интересува от Вас.

Дали ще опита от храната Ви?

Предложете й да опита предястието Ви. Ако се съгласи и вземе вилицата Ви, за да прехвърли храна в чинията си, не се мъчете, няма да се получат нещата. Доста по-приятно и за двама Ви ще е ако й предложите храна, докато придвижвате бавно вилицата към устата й и я гледате в очите. Повечето жени правят секс с мъже, които преди това са ги хранили.

Как реагира на комплименти?

На първа среща Ви препоръчваме да отделите внимание на облеклото и бижутата й, тя доста се е постарала, докато ги подбере, така че един комплимент относно избора й ще Ви донесе точки. Следете реакцията й. Ако  тя започне да разказва история за обиците, които Вие сте похвалили, или пък ако Ви върне комплимента, това показва, че оценява вниманието Ви. Отговори ли Ви с просто „благодаря”, може и да я каните на следваща среща.

Как отвръща на въпросите Ви?

Задайте й въпрос за бала в гимназията, например. Ако след отговора си, тя се поинтересува и от вашето преживяване, това ще е добър знак.

Какво показва начинът, по който яде десерта си?

Ако яде десерта си с наслада, със затворени очи и тихо стене, означава, че тя оценява чувствената страна на живота.

It is main inner container footer text
error: Съдържанието на сайта е защитено!