img

Овладейте изкуството на флирта

/
/
/
992 Views

За флиртуването винаги има какво още да научите.

Следете сигналите

Ако красивото момиче в другия край на бара Ви се усмихне или повдигне веждите си, давайте Ваш ред е, тя Ви харесва. Разбира се има малка вероятност да се смяла за нещо, може би сте й смешен, но нищо не губите.

Грабнете я бързо

Ако в първите 5 минути не успеете да я заитригувате, след това ще Ви е много по-трудно, така не се мотайте.

Дайте й причина

Ако искате да вземете номера й, няколко прости думи като: „Забавна си. Мога ли да ти се обадя” ще свършат работа.

Не използвайте имейли

Ако искате да я видите, вдигнете телефона и я поканете, не чакайте да отговори на имейла Ви, защото това може и да не стане.

Спазвайте правилото за двата дни

Ако й се обадите в рамките на 24 часа, ще изглеждате отчаян, а ако изчакате 3 дни, тя ще се ядоса. Затова, на втория ден сте Вие, действайте.

Когато вдигне телефона може първо да я попитате как е минал уикенда, ако срещата Ви е била в петък вечер, и след това чак я поканете на следваща среща. Помислете добре къде ще я заведете.

Планирайте

Ако искате да я видите този уикенд, обадете й се в четвъртък. А ако искате да я видите гола тази вечер, не й звънете в 01:00 часа пиян, недейте!

Знайте кога да спрете

Ако вече няколко пъти тя не Ви вдига телефона, или отказва да излезете, тя не се интересува от Вас, може да пробват с букет цвята, ако и тогава нещата не се променят, няма да се получи между вас.

It is main inner container footer text
error: Съдържанието на сайта е защитено!