img

Най-добрите въпроси за първа среща

/
/
/
13011 Views

Първите срещи понякога са изпълнени с много напрежение.

Знаете, че трябва да бъдете очарователни, остроумни, учтиви, привлекателни и в допълнение към всичко това се опитвате да не казвате нищо, което ще неутрализира шансовете ви да видите това момиче отново. В същото време, срещите са също така и начин да разберете нещо повече за отсрещната страна, но пък от друга страна срещата не трябва да заприличва на интервю за работа. За да сте сигурни, че ще можете да извлечете колкото се може повече важна информация, докато все още разговорът върви в един неангажиращ и забавен тон, ето деветте най-добри въпроси, които можете да зададете на всяка първа среща:

1. Каква е мечтаната ти работа?

Повечето първи срещи започват с един редовен въпрос: „И така, с какво се занимаваш?“. Това е конвенционален въпрос, но до известна степен скучен начин да започнеш разговор. Така принуждавате момичето да говори за текущата й работа, независимо дали й харесва или не, и отговорът й не ви казва нищо за това, с които тя в действителност иска да се занимава.

Ако вместо това я попитате каква е мечтаната й работа, ще получите представа за нейните амбиции, ценности и приоритети. Ако сте любопитни каква е моментната й работа, отговорът по всяка вероятност по естествен път ще дойде заедно с този въпрос.

It is main inner container footer text
error: Съдържанието на сайта е защитено!