img

Секс на открито… през зимата

/
/
/
1330 Views

Как да го правим навън по средата на зимата

Когато си фантазирате как го правите с твоето момиче навън, най-вероятно си представяне секси плажове или дълги пътувания, които водят до страстно и буйно действие. Може би не си и помисляте за горещ секс по средата на зимата, когато сините топки не са просто една аналогия, а реалност.

Но преди да се задоволите само със скучния секс в спалнята докато пролетта не дойде, можете да си вземете бележка от няколко секс експерти, които се кълнат, че понякога най-горещият секс се прави, когато наоколо всичко е на път да замръзне.

За да бъдем честни, може да се окаже малко сложна задача

За разлика от по-високите температури, по-студеното време може да накара много на пръв поглед лесни неща да се объркат. Секс терапевтът Ванеса Марин предупреждава: „Ниските температури може да направят трудно или невъзможно достигането до ерекция, а фригидния въздух може да накара женската вагина да пресъхне. Плюс това, можете да получите измръзване върху други част от тялото ви, ако сте се разсеяли от сексуалния акт.“ Въпреки това, много хора се наслаждават на забавлението от правенето на секс през зимата, тъй като тогава трябва да работите заедно, за да създадете едно приятно изживяване и за двама ви. И така, какъв е трикът, за да остане любовната игра секси? Марин казва да се мисли практично – в буквалния смисъл – и да се направят обстоятелствата възможно най-благоприятни: „Най-доброто нещо, което можете да направите, е да останете с колкото се може повече дрехи по себе си.“ Ако имате нужда от малка доза смелост в чашка, д-р Кат Ван Кърк, сексолог, автор и терапевт, предлага да ударите един ментов шнапс, за да се стоплите преди акта.

Бъдете креативни с избирането на място

Една лесна идея са първото ви мразовито секс приключение е да го направите като част от зимната ваканция. „Правете неща, които увеличават циркулацията на кръвта като ски бягане до която и локация да изберете“, съветва д-р Кърк. Тогава, след като сърцето ви започне да препуска, промъкнете се в избраното място, което трябва да е далеч от основните писти и пътеки, и свършете работата бързо. „Ако зимните спортове не са вашето любимо нещо, помислете за хидромасажна вана на открито“, подсказва Марин. „Съпоставянето на топлата вода със студения въздух е невероятно вълнуващо“, казва тя. Или да запалите огън в задния си двор и да заемете позиция на столовете на моравата. Тогава тя може да ви възседне, докато пламъците стават все по-високи и по-топли. Друг страхотен вариант? Секс в колата. Спрете на място, където ще бъдете изолирани и изключете парното, като можете да се предизвикате да запотите прозореца само със собствените си телесни усилия.

Безопасността на първо място!

Има много, много места и начини за достигане до оргазъм през зимата, дори и на открито. Но всички експерти са съгласни – нека половият акт да бъде бърз и дръжте под око всякакви признаци на измръзване. Д-р Кърк също съветва никога да не излизате твърде далеч от главния път, особено в заснежени или заледени условия. Облечете се добре и останете без дрехи за колкото се може по-малко време. Винаги можете да продължите действието на топло, ако на някой от вас студът не му повлияе добре. Друго нещо, с което всички експерти са съгласни? Заслужава си да пробвате: „Студът срещу тялото ви може да свие зърната и да накара кожата да настръхне, създавайки съвсем нови усещания“, казва д-р Кърк. „Плюс това, имате пълното право да се хвалите навсякъде, когато става въпрос за секс на открито в студено време.“

Източник: askmen.com

It is main inner container footer text
error: Съдържанието на сайта е защитено!