img

8 Типа Мъже Които Жените Отбягват

/
/
/
3340 Views

Нуждаещият се мъж

Той е твърде емоционален и споделя всичките си чувства с нея. Нуждаещият се, също се съмнява в себе си и има нужда от постоянна увереност във връзката си, работата си и приятелите си.

Защо той е толкова непривлекателен: Доверието и независимостта са много секси черти в един човек, несигурността и зависимостта не са. Повечето жени търсят силен партньор, на който могат да разчитат. Така, че ако винаги вие разчитате на нея, особено в по-ранните етапи на връзката, тя може да се усъмни в способността ви да изпълните тази роля. Започването на нова връзка може да накара всеки да се почувства нервен, не я товарете и със собствената си несигурност.

Какво да правите, ако сте този тип мъж: Правилният момент е всичко, така че просто трябва да държите чувствата си под контрол в началото на връзката. Опитайте се да държите на разстояние споделянето на всичките си чувства и разкриването на несигурността ви. Веднъж след като сте достатъчно дълго в тази връзка, можете да споделяте, колкото си искате. В този момент, тя ще оцени това да знае какво става в ума ви.

Източник: askmen.com

error: Съдържанието на сайта е защитено!