img

8 Типа Мъже Които Жените Отбягват

/
/
/
52 Views

Предвидимият мъж

Жените не харесват предвидимият мъж, защото знаят как точно ще реагира на всичко. Той следва формули и никога не иска да прави нищо различно. Например, той никога няма да изненада жена като реши спонтанно да я изведе на вечеря.

Защо той е толкова непривлекателен: Жените търсят определено количество непредвидимост в един мъж, те искат свободен дух. Ето защо някои жени изглежда, че са привлечени от прословутото „лошо момче.“ Те не са привлечени точно от неговата лошотия, а вместо това от неговата непредвидимост.

Какво да правите, ако сте този тип мъж: Не трябва да сте „лоши“ или с напълно свободен дух, за да я спечелите. Но се опитайте да смесвате нещата, особено в началото на връзката. Обадете ѝ се и ѝ кажете, че искате да отидете в провинцията за един ден или на импровизирана вечеря. След като ви опознае, тя няма да има нищо против, ако се върнете малко към обичайното си поведение. Но не забравяйте да продължите да я изненадвате от време на време, а като го правите, това ще поддържа връзката ви свежа.

loading...
error: Съдържанието на сайта е защитено!