img

Какво да направите след първа среща?

/
/
/
706 Views

Невероятна първа среща? Ето какво трябва да направите сега.

Всеки изглежда има различно мнение кога  и какво  да последва след обещаваща първа среща. Искате да й кажете какво мислите (но не твърде агресивно) и не искате да бъдете твърде рязък.

Така че преди да започнете да броите минутите между изпратените съобщения или обсебеността от това какво да кажете на красивата жена, с която просто излязохте, поемете дъх, отпуснете се и повтаряйте след нас:

Повечето от тези правила са глупости. Основателят на The Professional Wingman, Томас Едуардс, казва, че ключът е тя да разбере, че се интересувате от нея. Това е толкова просто. Но ако имате нужда от още съвети? – Ето няколко такива направо от експерта:

1. Не мислете, потърсете я

Запитайте се за това: харесва ли ви да излезете с нея? Наистина ли се насладихте на целувката? Искате ли да я видите, вместо да прекарате безброй часове – и дни – да комуникирате чрез съобщения? Ако е така, тогава според Томас казва да й кажете. “Най-голямата грешка, която мъжете правят е, че закъсняват. Те изглежда мислят, че ако я потърсят прекалено скоро, това показва отчаяние “, казва той. “Ние живеем във време, когато мигновеното удовлетворение отменя много от нашите решения, така че колкото по-дълго чакате, толкова повече време ще й дадете,  да се разсее с някой друг“.

2. Кога да пишете?

Едуардс казва, ако контекстът позволява, хвърлете топката в нейния двора, като я помолите да ви пише като се прибере вкъщи. “Това не само ще развали напрежението кой първи трябва да пише на другия, но също така ви отваря врата, с която да я уведомите, че сте се радвали на срещата и искате да я видите отново“, казва той. Ако я изпратите (джентълменска постъпка!), Едуардс предлага да не чакате повече от 24 часа, за да й пишете.

3. Трябва да знаете какво да кажете за следваща среща

Сара, 26-годишна от Ню Йорк, казва, че обикновено е разочарована от мъже, с които е излязла и си е прекарала добре, но няма изгледи да инициират друга среща. “Чудесно е да чуете от някой, че сте го заинтригували, но когато разговорът стане монотонен, чувствате, че си губите времето и не сте сигурни дали всъщност искате да излезе отново“, казва тя. Едуардс казва, че да имате план ще ви помогне да илюстрирате вашите намерения. “Не е задължително да е толкова конкретно, като петък вечер в 8 часа в бара надолу по улицата, но можете да я попитате, когато тя отново е свободна, за да предвидите времето си.

4. Каквото и да правите, не играйте игри

Ако искате да говорите с някого, направете го. Макар че може би наистина се интересувате да я видите отново, опитайте се да мислите за нея като за един от вашите приятели. Най-здравото начало на всякакви взаимоотношения е честността и откровеността. Дори и да е толкова просто, да кажете: “Не мога да чакам, искам да те видя. Хайде да обядваме този уикенд – свободен ли си?

error: Съдържанието на сайта е защитено!