img

Какво казва позицията на краката й

/
/
/
1217 Views

Краката и стъпала са едни от последните части на тялото, които съзнателно контролираме, така че могат да дадат изключително важна информация , за това, което мислим, чувстваме и за нагласите ни.

Посоката на стъпалата

Обърнете внимание на посоката, на която сочат стъпалата й и ще разберете с каква нагласа е тя. Ако те сочат към, можете да се усмихнете, харесва Ви, но ако са обърнати към изхода или към мъжът, който стой встрани, съжаляваме, лоша новина, иска да си тръгне, при това с друг.

Лек разкрач с тежест на единия крак

Тази позиция показва, че тя е отворена към нови срещи, и че Ви се доверява. Освен това тази поза е присъща за екстровертите. Като добавим и факта, че тя подчертава извивките на тялото й, особено ханша. Заемането на тази позиция от жената с Вас може само да Ви радва.

Кръстосани крака

Най-честата позиция, която заемат жените е точно тази, сега ще Ви разкрием какво казва тя. С кръстосването на краката си, жените показват интереса си към Вас, освен това с движението на кръстосване, дамите се опитват да привлекат вниманието Ви.

Показалец в показалец

Стъпала сочещи едно в друго, показват интровертност, жените заели тази позиция, са несигурни, както физически, така и емоционално.

Има хора, чиито позиция на краката си е такава по принцип, така че не й се доверявайте на 100%, а търсете и други знаци. Ако тя е съчетана със свити рамене, скръстени ръце и ограничен контакт с очите, интроверт си е.

Стъпала под ъгъл от 45 градуса

Ако единият й  крак сочи към Вас, а другият встрани, то тя се интересува от разговора, който води с Вас, но се оглежда и за нещо по-интригуващо. Освен това е сигнал, че е и отворена и отзивчива.

It is main inner container footer text
error: Съдържанието на сайта е защитено!