img

5 начина да я спечелите с първото впечатление

/
/
/
4156 Views

Престанете да чатите и опитайте да я срещнете по старомодния начин

Въпреки популярността на сайтовете за запознанства, понякога искате да срещнете някого лично. Времената са различни. Може би след твърде много лоши интернет срещи, вие сте готови да срещнете някого по старомодния начин: в бара, докато пиете бира с приятелите си.

Има неща, които биха ви помолили, когато срещнете някого в публично място като бар, а не на екрана на телефона. Ако и двамата сте на едно и също място, вероятно ще имате нещо общо, като любим спортен отбор или може би и двамата работите в същия квартал. Да не говорим, че срещата с човек на живо ви позволява да получите усещане за поведението на събеседника си, езика на тялото, миризмата и други основни показатели за привличане. Така че станете от дивана си и пишете на приятелите си, за да се срещнете в петък за по бира в любимия бар. След това следвайте тези съвети, за да срещнете най-накрая жена.

1. Задавайте въпроси

Ако приближите жена в бара с репликата на Джоуи Трибиани „Как сии?“, тя най-вероятно ще ви погледне и скоро ще се върне обратно при приятелите си. Тя го е чувала преди и то толкова пъти, че смята репликата за евтина и дори зловеща. Вместо това разчупете леда със замислен въпрос, който ви позволява да я опознаете.

Ако мачът е започнал и тя го гледа, питайте я какво мисли за играта. По този начин тя знае, че всъщност искаш да я опознаеш и тя не е само една от десетките жени, с които ще се пробваш през онази нощ. Също така, подобни въпроси са чудесен начин да се преодолее разчупването на леда и да са прелюдие към истински разговор.

It is main inner container footer text
error: Съдържанието на сайта е защитено!