img

Новият договор на Неймар с Барселона разби слуховете

/
/
/
962 Views

Вече доста време се носи слух, че Неймар няма да продължи кариерата си в Барселона, но ето, че новият му договор с клуба е налице.

Испанските онлайн букмейкъри, не смятаха възможността Неймар да напусне Барселона за много голяма. Сега благодарение на подписания договор всичко е ясно. Новото споразумение е потвърдено от президента на Барса, Хосеп Мария Бартомеу, както и от бразилската звезда в социалните мрежи, видя ИНФОБУРГАС

Може би ако някой друг отбор бе купил Неймар, щеше да заплати рекордна сума за играча. В новия му договор има клауза за изкупуване на стойност не по-малка от €200 милиона. Ако някой плати тази цена, Неймар ще се превърне в най-скъпия играч на всички времена. Въпреки че, ако броим глобите и скритите разходи, които са платени за него, той може би вече е.

Ако се върнем в дните, когато Неймар беше един от най-големите таланти в света на футбола, когато Барселона и Реал Мадрид се надпреварваха, кой ще подпише с него, заедно с половина от най-добрите европейски клубове. И все пак Барселона надделя и той се превърна в един от най-добрите играчи на клуба.

Неймар все още е мечта за не малко футболни президенти. Някои от тях са тези на Реал Мадрид, PSG и Манчстър Сити.

Новия договор на Неймар с Барселона не прави купуването му от друг отбор невъзможно, тъй като сумата от €200 милиона не е непосилна за отбори като PSG и Манчстър Сити. Въпреки това тези, които залагат на футбол в Испания не смятат, че това е голяма заплаха за Барселона. Според тях самият играч няма да иска да се присъедини към тези клубове.

Новото споразумение на Неймар с Барселона, ще донесе на играча известно спокойствие, което ще му бъде нужно за предстоящата олимпиада. Бразилеца ще бъде част от националния отбор на Бразилия по време на олимпийските игри в Рио тази година. Хората ще очакват от него великолепни изпълнения и това ще стане, което той ще бъде в състояние да го прави, без да се налага да слушате най-новите слухове за трансферите на Барса и за заминаването му от каталунската столицата.

Онлайн букмейкърите смятат, че той има потенциал, и с него националният му отбор ще триумфира в Рио. Бразилците са смятани за фаворити и то не случайно, те могат да разчитат на големи играчи като Неймар и Дъглас Коста.

It is main inner container footer text
error: Съдържанието на сайта е защитено!