img

Няколко съвета как да я поканите на среща

/
/
/
4386 Views

Това не е въпрос на живот и смърт, това е просто една среща, и ако тя откаже, не се отчайвайте има още жени, които можете да поканите, стига да знаете как.

Не би трябвало да е проблем, намирането на момиче онлайн, също така и започването на кореспонденция с нея. Но след като са минали месеци и вие все още си комуникирате и вече я смятате за доста интересна, атрактивна и интелигентна жена, значи е време да се срещнете. Вече имате чувството, че я познавате цял живот, а дори не сте я виждал, мисълта за среща е в ума Ви, но утре се превръща в следващата седмица, а следващата седмица и следващия месец и така нататък без да съберете смелост да я поканите.

И все пак ако това не Ви е познато, не значи че няма момиче, което отдавна харесвате и не можете да съберете смелост да поканите на среща.

Ето няколко съвета от нас:

Не използвайте думата „среща”

Това може да Ви се стори странно, но жените не обичат да бъдат канени на „среща”. Вместо това й предложете да се включи в плановете Ви. Например: „Хайде да отидем да гледаме новия филм в петък”. Просто препоръката ни е да изхвърлите думата „среща” от речника си, когато ще отправяте поканата.

Нужен Ви е план

Не трябва да бъдете колеблив. Вече трябва да сте измислил мястото, датата  часът. А ако тя тогава е заета, тя не й давайте да определя тя, а използвайте резервния си план. Т.е. ако тя каже че в петък вечер е заета, отвърнете с: „нека бъде в събота в 21:00”.

Канете я, не й задавайте въпрос

Не започвайте с думите: „Би ли искали да … Какво ще кажеш за …. Можеш ли и т.н”. вместо това кажете: „хайде да изпием по кафе в събота следобед в близката сладкарницата”. По този начин демонстрирате самоувереност и лидерство.

Това е само среща, не е сърдечна операция

Ако говорите с нея по телефона или пък лично, постарайте се да сте спокоен и да не Ви трепери гласа. Трябва да звучите естествено. Ако е необходимо репетирайте предварително сам.

It is main inner container footer text
error: Съдържанието на сайта е защитено!