img

Как да впечатлите жена от „висока класа”

/
/
/
1500 Views

Няма нищо по-лошо от фразата „тя не е от твоята класа”.

За щастие това са глупости, има много примери, в който атрактивни жени се срещат с по-обикновени и невзрачни на пръв поглед мъже.

Сигурно се питате как го постигат? Истината е, че те третират красивите жени както всяка друга, и разчитат на чара и хитростта си.

Ето и няколко хитрости, с които да опитате и Вие.

Уважавайте интелигентността й

Заведете я на музей на първата Ви среща, така тя ще разбере, че Вие не я приемате просто като сексуален обект, а я мислите за умна и интересна жена.

Бъдете високо интелигентен

Очевидно е, че не сте от на-привлекателните мъже, затова е нужно да компенсирате с нещо, най-добре с остър ум. Един умен мъж мое да бъде много по-привлекателен за жените, от някой, който няма елементарни познания за живота. И все пак това, че сте много умен, не означава постоянно да й го натяквате, защото тя ще чувства глупава в компанията Ви. Нека интелигентността Ви влезе в сила, когато е необходима.

Отпуснете се

Знаем, че е трудно в компанията на много красива жена, но наистина е важно. Трябва да изглеждате уверен и сигурен в себе си. Не оказвайте, че се страхувате и притеснявате, жените обичат силни и уверени мъже.

Бъдете забавен

Чувството за хумор е едно от най-важните качества, който трябва да покажете на среща с красива жена. Разграничавайте интелигентните шеги от просташките. Преди да започнете да се шегувате с нея, трябва да бъдете сигурен, че тя също има чувство за хумор и няма да Ви се разсърди.

It is main inner container footer text
error: Съдържанието на сайта е защитено!