img

20 съвета и тайни за живота – част 2

/
/
/
808 Views

И утре е ден.. но друг!

20 съвета за живота – част 1

11. Мислете положително.

Направете всичко възможно да изкарате негативните мисли от главата си. Положителната нагласа ще Ви донесе щастие и успехи.

12. Четете книги.

Знанието е сила. Ако търсите умопомрачителни книги, разгледайте нашите предложения: 5 книги, които ще променят живота Ви.

13. Стойте на слънце.

Супермен се зарежда, когато излезе в космоса и се изложи на слънчевите лъчи, направете същото. Естествено не се опитваме да Ви посъветваме да отидете в космоса, просто се наслаждавайте на слънчевата светлина, тя ще Ви зареди положително.

14. Помагайте на околните.

Ето няколко причини, поради които това е задължително:

  • Помагането има верижен ефект. Ако някой Ви помогне Вие ще се чувствате длъжни също да се притечете в помощ на някого и т.н. придържайте се към принципа „Предай нататък”.;
  • Указването на помощ може да Ви промени до неузнаваемост (в добра светлина).;
  • Ще подобрите отношенията си с хората.;
  • Това е най-пълноценното нещо, което може да направите на тази планета. По този начин ще се чувствате по-добър човек.
  • Карма;
  • На този свят има много хора, не сте само Вие.

15. Отделете определен период от време, през деня, в който да се тревожите.

Отделете известно време от деня си, в което да помислите върху всички проблеми  и тревоги, за да не Ви разсейват през целия ден. По този начин, ще използвате времето си по-ефективно. Ако се тревожите през целия ден, ще се товарите прекалено и няма да бъдете пълноценни в дейностите си.

16. Бъдете честни.

Лъжите не водят до нищо добро. А да ти се носи славата на честен човек е чудесно. Ще имате повече приятели, които ще Ви се доверят, и на които ще можете да се доверите.

17. Спете по-малко.

Напълното адаптиране към нов цикъл може да Ви отнеме до 21 дни, така не се отказвайте, ако се чувствате изморени през първите 5 дни. Ние не държим на максимата за 8-те часа сън, според нас на всеки човек са му необходими различен брой часове и всеки може да се адаптира към по-кратко време за спане.

18. Прочетете “Bringers of Light” и “Conversations with God” от Neale Donald Walsch.

Тези книги ще Ви помогнат да решите какво искате от живота. Също така ще променят и начина, по който гледате на съществуването си.

19. Разберете какви са целите и мечтите Ви.

Толкова много хора се лутат безцелно и се оставят течението да ги носи. Вместо това направете живота си пълноценен, изкачвайте се по стълбата на успеха. Най-удовлетворяващото нещо на света е да преодоляваш предизвикателства и да изпълняваш целите си.

20. Започнете почивния си ден правилно.

Направете нещата, които Ви карат да чувствате блажено (наблюдавайте природата, медитирайте и т.н.). Добрия старт на почивния ден, го прави още по-приятен.

It is main inner container footer text
error: Съдържанието на сайта е защитено!