img

Грешките, които мъжете правят на срещи

/
/
/
2016 Views

10 неща, които трябва да направите по различен начин на следващата си среща

Ако сте останал сам за известно време и не можете да преминете теста на първата среща (още повече пък да си намерите приятелка), тогава може би е време на спрете да си мислите, че всички жени са „прекалено придирчиви“ или „твърде взискателни“ и вместо това да отправите един дълъг и труден поглед към себе си.

Може би си мислите, че правите правилните неща и задавате правилните въпроси, но, както биха ви казали и специалистите, трябва да започнете да правите нещата по различен начин, ако искате да впечатлите една жена. Но не се притеснявайте – нещата, които в общия случай провалят първите срещи, са лесно поправими. Опитайте се да промените начина, по който провеждате срещите, с тези трикове:

10. Правете й комплименти

Отишли сте там преди нея, намирате хубаво място в бара, поръчвате си нещо за пиене и когато тя влезе, си казвате „Уау, тя е красива“. Но всъщност не го казвате на глас. Томас Едуардс, основателят на The Professional Wingman, казва, че това автоматично задава тона на срещата. „Докато това може да ви изглежда глупаво, често мъжете напълно пренебрегват факта, че тяхната дама е прекарала известно време, за да изглежда по най-добрия начин заради вас“, казва той. Едно просто „Изглеждаш страхотно“ ще ви помогне да извървите дългия път до вкарването на срещата в правия път.

9. Не бъдете твърде колебливи

Ако сте се срещнали в интернет или ви е започнал общ приятел, важно е да приключите всички кога, къде и в колко часа въпроси колкото се може по-бързо. Твърде много писане на съобщения напред и назад, без да дадете ясни очертания на плановете си – или по-лошо, без да предлагате каквито и да било собствени предложения – поставя прът в колелото на срещата. „Ако направите това, правите лесно за жените да забравят за срещата с вас“, казва Едуардс.

8. Не се отрязвайте

Ако срещата върви добре, тогава сигурно искате тя да продължи възможно най-дълго време и си поръчвате поредния кръг от напитки, нали? Грешно, според Едуардс. „Чувал съм от много жени, за които най-непривлекателното нещо в едни мъж е човек, който не може да се справи с алкохола и започва да говори глупости“, казва той. „Няма нищо лошо в това да удариш едно за облекчаване на нервите, но важното е да избегнете твърде многото алкохол.“ Вместо да продължавате срещата до безкрай, добавете малко мистерия и я помолете за втора среща – като вечеря, да речем. По този начин можете да сте сигурни, че ще я видите отново.

7. Проверете телефона си преди срещата

Нека направим едно голямо обещание тук: Вие ще изкарате 60 минути без телефона си. Изкарвали ли сте толкова време без връзка със света и преди, ще го направите отново. Само за един час – или поне докато тя не отиде до банята – трябва да държите вашия телефон в джоба си. Макс Крамър от Tripp Advice казва, че много мъже обръщат повече внимание на своя телефон, отколкото на самата среща. „Трябва да обърнете внимание на дамата и да използвате всяка минута“, казва той. „Ако си гледате в телефона, вие на практика й казвате „Не съм особено заинтересован от случващото се в този момент.“

6. Задавайте й въпроси

Срещата не е открита сцена за вас да разказвате историята на живота си в скучен монолог. Напротив, тя е възможност да опознаете някой, в който можете да се влюбите. Не прекарвайте цялото време в говорене за себе си, това съветват експертите. Вместо това, задавайте целенасочени въпроси, чрез които наистина ще разберете що за човек е тя – не просто въпроси, които ви отварят възможност да говорите отново за себе си.

5. Появете се на време (или по-рано)

Едва ли има по-дразнещо нещо на този свят за някой, който седи в претъпкан бар, пазейки място на някой, който се предполага, че в същото време вече трябваше да е дошъл за срещата. Ако сте поели ангажимент да бъдете там в определено време, трябва да бъдете. По-добре да бъдете там по-ранно и да очаквате дамата, отколкото да я оставите да виси и да ви чака, което ще провали срещата ви още преди тя да е започнала.

4. Имайте положително излъчване

Имали сте напрегнат ден на работното място? Не сте спали добре през нощта? Любимият ви отбор е загубил? Каквото и да се е случило преди срещата, което да ви е вкарало в лошо настроение, оставете го на вратата. Никой не иска да излиза с някой, който излъчва ексцентрични, отрицателни емоции.

3. Запазете интимните подробности за по-късно

Когато усетите близост с някого – и не сте усещали такава от дълго време – е лесно да се доверите. Но преди да излеете сърцето си, Едуардс предлага наистина да отделите време да опознаете момичето. Защо? Защото за някои жени бързото споделяне на интимни подробности е червен флаг за незрялост. „Нищо не може да съсипе настроението повече от разговори, които повдигат темата за бивши връзки, финанси, религия или политика“, казва той. „Освен ако няма нещо, което може да създаде или разбие връзката, можете да запазите повечето лични неща за следващите срещи.“

2. Платете сметката

Наречето го старомодно, но дори и супер независимите и успешни жени могат да оценят жеста на един човек, който поне предлага да плати сметката. Според Крамер, това е отговорност, която идва с поканата да излезе с вас. „Необходимо е да платите сметката на първата среща, най-вече защото вероятно вие сте този, който е направил поканата, и така е джентълментско“, казва той.

1. Целунете я

Това може и да не проработи, разбира се, но Крамер казва, че неправенето на ход е по-лошо, отколкото да се опитате да си откраднете една целувка за лека нощ. „Ако срещата върви добре, няма нищо лошо в една целувка преди да се разделите“, казва той. Ако тя се отдръпне, пропуснали сте своя удар – оставате я и и кажете чао, на ако поне не се опитате, тя може да си помисли, че не сте заинтересован.

It is main inner container footer text
error: Съдържанието на сайта е защитено!