img

Меркурий навлиза в Овен – как ще ни се отрази

/
/
/
749 Views

След невероятно красивата Розова Луна, която промени плановете на мнозина, дойде ред на друго интересно събитие, но от астрологична гледна точка – навлизането на Меркурий в Овен. То се случи на 11 април, като ще ни накара да бъдем по-спонтанни и импулсивни в действията си.

Докато до момента се притеснявахме какво ще последва от постъпките ни, то е време малко да се успокоим – нещо, което е особено важно по време на пандемия. Дори и да излязат предизвикателства на пътя на някои представители на зодиака, те ще намерят решение как по-лесно да се справят с тях.

Под действието на планетата, която ще остане в този знак до 27 април, повече хора ще си подредят приоритетите и начертаят план, който да следват, за да имат успех.

Какво да очакват отделните зодии?

Овен

Вие не подхождате с логическо мислене към всяка една ситуация и често избухвате от най-малкото нещо, но сега това ще се промени. Създалите се обстоятелства ще ви накарат да изслушвате хората и станете по-търпеливи. Ще разберете, че не е нужно да хабите силите си и се занимавате с някой, чийто цел е именно да влезе в конфликт с вас.

Телец

Комуникацията с хората няма да ви се отдава, особено ако искате да изразите чувствата си. Ще се чувствате неразбрани, но не се притеснявайте. Не е нужно да давате постоянни обяснения за онова, което мислите и вършите. По-добре е да премълчите нещо, което ви дразни, отколкото да си навлечете гнева на другите. Пестете силите си и обърнете внимание на любимите хора.

Близнаци

Ще имате противоречия с околните заради вашата честност – нещо, което те не притежават. Опитайте се да използвате времето у дома, за да помислите от кои хора нямате нужда. Отървете се от онези, които имат твърде големи очаквания или ви използват. Общувайте само с онези, на които имате доверие, за да не се разочаровате.

флагман

It is main inner container footer text
error: Съдържанието на сайта е защитено!