img

Защо не е никак лесно да разбереш Рибите

/
/
/
912 Views

Смело може да се каже, че Рибите са най-загадъчната зодия от всички. И са много трудни за прочитане. А да ги разбереш е още по-трудно. Има два варианта: или не можеш да разбереш какво се случва точно в главата на твоя приятел-Риби… или ти самият си Риба. И страдаш от неразбирането на околните.

1. Последните в списъка

Рибите са последни в реда от дванайсетте зодиакални знаци. И в неговите представители присъстват характеристиките и чертите на предишните единайсет. Затова често Рибите са нерешителни. Те са в постоянен вътрешен конфликт.

2. Те са мечтатели

Въпбражението им е просто невероятно. А креативът им няма граници. Вечно витаят в облаците. Това им дава нестандартна перспектива към ситуацията. Но периодично имат проблеми с това да отличават реалността от това, което се случва в главата им.

3. Постоянно са в търсене на новото

Рибите обичат приключенията. Вечно преследват новото, разнообразния опит. И запознанства. Но тази им особеност им влияе отрицателно на способността да звържат сериозни, продължителни отношения. Няма да е лошо да намерят приключението, което търсят, в един човек. Това биха били много стабилни отношения.

4. Емпатията е много важна

Постоянно мислят, често прибягват до интуицията си и… са непоправими емпати. Те много фино усещат хората. Рибите са първият човек, на когото можеш да се обадиш, ако са ти разбили сърцето или шефът ти се е развикал.

Но там е и проблемът. Често си слагат на сърце чуждите проблеми, заради което са постоянно претоварени. И емоционално изтощени.

5. Нуждаят се от обща вълна

Рибите имат голяма нужда от комуникиране, от силни социални взаимоотношения. Те могат да се разкрият пред дори напълно непознати хора. Но и избират много внимателно онези, които допускат в близкия си кръг приятели.

Те са интроверти, но често могат да бъдат душата на компанията. Всичко зависи от това дали са на една вълна с тази компанияя. Тъй като са много чувствителни, лесно може да им писне. И да се затворят в себе си.

6. Ще се учудите колко спокойни могат да бъдат, след като допреди час са забавлявали тълпата 

Както вече казахме, те са интроверти. Ако ги срещнете след тежък ден, най-вероятно ще са раздразнителни и няма да им се говори. Но проблемът не е във вас. Просто им трябва презареждане. Така се случва когато Рибите отделят много енергия в общуването с хората.

7. Рибите виждат в хората само доброто 

Те буквално приемат всеки. Вероятно точно Рибите са измислили “Невинен до доказване на противното”.

8. Понякога искат да са сами

Нужно им е време, за да привикнат към нов човек. И да се отпуснат. Да, Рибата няма да ви пусне в сърцето си веднага. Но буквално от първата секунда може да усетите връзка помежду ви.

Но също така Рибите обичат да прекарват времето си сами със себе си. Понякога може да им е нужно много време, за да се привържат към човек и да го пуснат в душата си. Но, ако това се случи, ще ви бъдат верни винаги.

9. Ако сте под стрес, Рибите ще го почувстват

Внимателно подбирайте думите си и се постарайте да бъдете честни, говорейки за своите чувства, тъй като Рибата и без това вече знае всичко. Думите могат силно да я ранят.

error: Съдържанието на сайта е защитено!