img

10 прости начина как да флиртувате по-добре

/
/
/
5099 Views

Винаги сте се чудили какво наистина е необходимо, за да се справите перфектно в общуването с една жена? Отдавна отминаха дните, в които подаваните бележки по време на час бяха адекватен начин да флиртуваш с представител на другия пол. Сега трябва да давате на жените повече и, докато добрият външен вид определено помага, трябва да имате и правилния набор от личностни черти. А именно – харизма, добри обноски и добро чувство за хумор.

Ето и нашите топ 10 начина как да намерите правилния подход към една жена и да я въвлечете в интересен разговор, след който тя ще иска да знае нещо повече за вас.

10. Закачки

Да бъдеш в състояние да пуснеш някоя добра шега, когато за първи път започваш да говориш с някое момиче, е един от най-ефективните начини да привлечеш вниманието й моментално. Обикновено, когато химията между двамата е налице, това става автоматично. Но много хора отиват твърде далеч в едната или другата посока. Някои момчета отиват малко зад борда, като стигат до точката, при която шегите им започват да звучат малко груби. Така че трябва да се опитате да намерите правилния баланс.

След като в първите няколко минути на разговора сте се отдали най-вече на забавната страна на нещата, след това е добре да смените предавките и да поговорите за нещо по-сериозно или лично. Покажете на дамата, че сте притежавате баланса между игривостта и сериозността и така ще я убедите, че сте многостранна личност, която може да се държи по различни начини в зависимост от ситуацията.

9. Не се усмихвайте изкуствено широко

Поради някаква причина, нищо не крещи повече за отчаянието в един човек от огромната му и блестяща усмивка от ухо до ухо. Доказателствата се съгласяват с това наше твърдение. В скорошно изследване, мъжете с профилни снимки с широки усмивки са били оценени като значително по-малко привлекателни от жените, отколкото тези с тънка, хитра усмивка. Не е нужно да имате усмивката на Джъстин Тимбърлейк, просто не трябва усмивката ви да изглежда прекалено изкуствена.

8. Оригинални комплименти

Правенето на оригинални комплименти е наистина ефективен начин да подобрите уменията си във флиртуването. Можете да правите каквито си поискате комплименти, но можем да ви гарантираме, че момичето, чието внимание искате да спечелите, е чувало всичките онези клиширани комплименти дузини пъти от други ухажори. Дори и наистина да има красиви очи и уникална усмивка, ако й кажете тези неща по този начин едва ли тя въобще ще ги отрази в съзнанието си, тъй като ги е чувала твърде много пъти. Вместо да залагате на по-очевидните комплименти, опитайте се да й направите комплимент за нещо по-трудно забележимо, което ви е направило впечатление. Може да бъде някаква малка особеност, като например начина, по който носът й се сбръчква, когато се смее, или факта, че е умна, дори и да не го показва. Това са комплиментите, които жените наистина искат да чуят и които ще ги накарат да се чувстват по-специални.

7. Детайлите са важни

Мъж, който обръща внимание на детайлите и помни малките неща, винаги ще отива по-далеч, отколкото по-малко наблюдателните им колеги. Задачата да правите това може да ви изглежда трудна, но всеки може да се справи и всеки трябва да иска да прави. И тук става въпрос за самочувствие и увереност в себе си, не за отчаяние. Така че ако си чатите или говорите с момиче, особено с момиче, с което току-що сте се запознали, обърнете внимание на малките неща, които тя ви казва, и ги споменете по между другото на по-късен етап. Това ще й покаже, че става въпрос за по-различен човек от тези, с които тя е свикнала да говори – което означава вече извървян дълъг път.

6. Дайте й свободно пространство

Когато момчетата започват да атакуват някое момиче, което ги интересува, в много голяма част от случаите те се притесняват, че ако им се откъсне от погледа за миг, тя ще изгуби интерес. През повечето време, това може и да не е много далеч от истината. Но ако нещата вървят добре, не се страхувайте да я оставите малко на мира. Това ще направи така, че да изглеждате много по-уверен мъж, отколкото ако се опитвате да проточите разговора достатъчно дълго, за да се конкурирате с края на филмите Властелинът на пръстените. Уверените и желани мъже не се страхуват от загуба на нейния интерес. Дори и да не сте чак толкова уверени в себе си, не забравяйте, че да подражавате на определено поведение може да бъде също толкова ефективно, колкото и реалното му изживяване.

5. Покажете й другата си страна

Точно както тя иска да усеща, че е нещо повече от едно красиво лице за вас, така и вие трябва да покажете, че не сте просто една външна обвивка. Направете това като й демонстрирате различните страни на вашата личност по време на разговора. Ако сте започнали нещата по-освободено, направете завой и й говорете малко по-сериозно. Жените си привличат от мъжете, които притежават разнообразни качества. Интелект, хумор, мотивация и надеждност са само част от качествата, които трябва убедите дамата, че се съдържат във вас. Така че най-доброто нещо, което можете да направите, е да й покажете, че притежавате колкото се може повече от харесваните характеристики, а не само една или две – така ще възбудите интереса на почти всички жени.

4. Чувство за хумор

Ако попитате която и да е жена кои са качествата, които търси в един мъж, можете да сте почти сигурни, че едно от нещата, които ще чуете, е чувството за хумор – при голяма част от жените чувството за хумор е близо до върха в класацията за най-харесвани черти. Много от момчетата, чули за желанието на жените да имат до себе си мъж с чувство за хумор, решават, че трябва да започнат да се правят на стенд-ъп комици. Нека да изясним нещо: Не става въпрос за разказване на вицове и смешни истории, които биха доведи до сълзи от смях в някой театър. Ако просто такава ви е натурата, не отстъпвайте от нея, но използването на хумора при общуването с жени е много различно нещо от разказването на вицове. Хуморът трябва да й покаже, че не приемате всичко много на сериозно и можете да гледате от светлата страна на нещата. Ако има взаимно привличане, едва ли ще е трудно да я разсмеете и без да пускате класически вицове. Няколко случайни и забавни ситуационни лафа вероятно ще бъдат достатъчни за предизвикване на нейния смях.

3. Съблазнителност и игривост

Едно от нещата, които много мъже забравят да направят или просто се страхуват да направят, когато флиртуват с жени, е да добавят малко съблазнителност в разговора. Така че, ако сте използвали някой от по-невинните съвети за флирт и сте получили добра реакция, опитайте смяна на предавките и станете малко по-съблазнителни. Опитайте се да забавите скоростта и се постарайте тембърът на гласа ви да стане по-мек. Съдържанието на това, което казвате, не е толкова важно, колкото това как го казвате. Поддържайте зрителен контакт с нея, докато правите това, и сложете малка самодоволна усмивка на лицето си. Докато правите тези неща, бавно се приближете към нея и я докоснете.

Това ще послужи до известна степен като тест. Ако не отговори, можете вероятно да се върнете към предишните си действия – но ако отговори по някакъв начин, най-вероятно означава, че иска нещата да ескалират до следващото ниво.

2. Направете „триъгълния поглед“

„Триъгълният поглед“ е най-доброто нещо, което можете да направите, когато искате да преминете към следващото ниво. Ето как работи този метод: След като сте преценили, че нещата вървят добре, погледнете я към едното й око, после към другото, след това към устните й и накрая насочете погледа си обратно към нейните очи. Завършете действието с малка усмивка.

1. Накарайте я да се чувства специална

Не е тайна, че жените обичат да се чувстват специални. Ако трябва да бъдем честни, при мъжете е същото. Дълбоко в себе си всеки един от нас иска да вярва, че е уникален, атрактивен и интересен. Ето защо, ако можете да я накарате да се чувства като единствена и неповторима за вас, ще имате много по-голям шанс.

Преди да започнете да игнорирате заобикалящата ви среда и да претендирате, че няма никоя друга във вселената освен нея, трябва първо да се уверите, че самите вие сте интересни и стойностни личности.

It is main inner container footer text
error: Съдържанието на сайта е защитено!