img

Седмичен хороскоп за периода от 26 август до 1 септември-Големи шансове и късмет за 4 зодии

/
/
/
1274 Views

Овен

Очаква ви ползотворна седмица. В понеделник направете равносметка и анализирайте промените в живота си.
Сряда е подходящ ден за разкриване на вашите способности. В четвъртък доброто настроение ще ви придружава през целия ден, можете спокойно да реализирате най-приключенските планове, без да се страхувате от усложнения. В събота внимавайте и не вярвайте на ласкателства.

Телец

В началото на седмицата важна командировка може да ви отвори нови перспективи. Имате шанс късметът да ви се усмихне, а изкачването по кариерната стълбица също е възможно. Рисковите начинания ще са успешни, ако изчислите правилно силата си и не се надявате на чужда помощ. Не се разсейвайте, свършете работата си и оставете другите да се занимават с техните проблеми.

Близнаци

Интуицията ви ще ви донесе късмет, но не губете такива качества като решителност и самодисциплина. Примамлива оферта може да дойде от ваш стар познайник във вторник. Не се страхувайте да поемете отговорност и ще спечелите. Планираното за средата на седмицата пътуване ще бъде много продуктивно и ще ви зарадва. Моментът е подходящ за сериозен житейски избор. В почивните дни можете да спечелите нов приятел.

Рак

През тази седмица може да се наложи да придобиете един по-философски поглед върху проблемите и самообладанието ви във всяка ситуация. Във вторник ще имате успех в професионалната област. Сряда обещава да бъде ден на активни отношения и взаимното разбирателство, с помощта на думите и логика можете да постигнете почти невъзможното от партньора си. Краят на седмицата е благоприятен момент за започване на ваканцията.

Лъв

Интуицията е вашият верен и надежден приятел тази седмица. Струва си да се научите да й се доверявате, поне за този период. Възможно е да участвате във всякакви нови проекти. Не планирайте обаче да се претоварвате с работа, отделете време за разработването на планове за близкото бъдеще. Не насилвайте нещата. В сряда може да си помислите, че усещате спокойствието преди бурята. Възможно е това да е така. Съберете сили и се успокойте, така че да е по-лесно да контролирате себе си, когато идва.

Дева

През тази седмица трябва да изпъкнете, за да бъдете забелязани и подкрепени от онези, от които бихте могли да получите помощ в близко бъдеще. В понеделник не се колебайте да подчертаете правилно своята незаменима работа. В сряда не мълчете и не се срамувайте, общувайте – ще ви е нужна информация, а добър начин да я получите е да говорите откровено с колегите. В четвъртък не трябва да планирате нищо сериозно, по-добре е да се занимавате с недовършени дребни въпроси.

Везни

През новата седмица ще усетите необходимост да започнете да изграждате връзка или кариера наново, унищожавайки онова, което вече ви пречи. Новите идеи обаче не трябва да се прилагат веднага, първо трябва да разберете всичко добре и да помислите за последствията. Бъдещето има някои неясни очертания, което не може да не ви обърка. Добре е да поработите над подхода си и всичко ще се развие по най-добрия начин за вас.

Скорпион

Новата седмица ще ви донесе вълнуващи житейски нагласи. Опитайте се да не губите ценно време. Всичко замислено може да бъде изпълнено, ако спокойно и ясно си вършите работата. През втората половина на седмицата можете да почувствате, че сте способни на много и да усетите прилив на енергия. Опитайте се да създадете комфортна обстановка и изпълнете желанията на любимия човек. Звездите предсказват, че това ще донесе щастие и на двама ви.

Стрелец

Първата половина на седмицата е подходяща за изпълнение на планове и постигане на цели. Във вторник си починете малко и по-късно използвайте останалото време, за да решите още няколко задачи. В края на краищата в момента имате сили и вълнение. През уикенда е препоръчително да не планирате важни неща. Впечатленията ще бъдат измамни. Не се доверявайте на първото впечатление.

Козирог

През тази седмица не се хвърляйте в мащабни проекти. Настъпва подходящ момент за решаване на натрупаните проблеми. Опитайте се да избягвате крайности и емоционални изблици, в противен случай може да възникнат неочаквани проблеми и търкания в семейството в началото на седмицата. Бъдете внимателни при работа с документи и при подписването на договори. В петък ще се случат събития, които ще ви отворят нови възможности за професионалното ви развитие. Не пропускайте шанса си.

Водолей

Седмицата може да започне с приятни изненади. Очаква ви приятна среща със стар приятел. Използвайте остатъка от ваканцията, за да промените атмосферата около вас. В края на периода внимавайте, не забравяйте да изключите електричеството или газта и да заключите входната врата с прилив на творческо вдъхновение. Най-благоприятният ден през тази седмица за вас ще бъде петък.

Риби

През тази седмица ще попаднете във водовъртеж от събития. Не се колебайте да си набележете приоритети и да отложите за друг период това, което не е толкова належащо. Най-важното, което трябва да направите е да подхождате със спокойствие и мъдрост към всичко и всички. Помнете, че никой не е идеален, но вие решавате дали да търпите това или не. Уикенда прекарайте така, както сте решили вие, а не някой друг.

Източник: За жената

error: Съдържанието на сайта е защитено!