img

5 неща, които тя казва на приятелките си за теб

/
/
/
961 Views

Когато става въпрос за връзки, няма нещо, което жените не си споделят една на друга, цитира infoburgas.com

Колко досаден и луд си

Тези малки неща, които ни карат да се влюбваме един в друг, в един момент могат да станат тежест. Тогава неволно или не Вие започвате да я разочаровате малко по малко. Това, че тя споделя тези неща с приятелките си не бива да ви притеснява, защото по този начин тя освобождава напрежението.

А що до дразненето, не е нещо сериозно, знаете всички жени си имат моменти, в които всичко е досадно дори и Вие.

Секс

Когато тя е сама и е имала бурна нощ с някого, със сигурност ще разкаже на приятелките си, но ако нещата започнат да стават сериозни тя все по-малко ще говори по темата. Разбира се в дискусия или спор на тема секс, тя ще се опре на личния си опит с Вас, неизбежно е.

Истината за семейството и приятелите ти

Любимата тема е свекървата. Не е изключено и да сестра ти Ви да си поговорят. А що се отнася до приятелите Ви, тя със сигурност ще сподели на необвързаните си дружки, че имате много готин приятел, който е свободен.

Пари, но не по начина, по който си мислите

Може да Ви се стори странно, но жените не говорят за това колко пари имате, а за стабилност и сигурност, това са и факторите, които влияят върху избора им.

Това, което кара жените да се чувстват сигурни във финансово отношение е постоянния приток на средства, а не пълни банкови сметки. Знаем, че сте изненадани, но нали говорим за сериозна връзка с разумна жена.

За съвместното ви бъдеще

Това е съвсем естествено, след като сте започнали да прекарвате повече време заедно и да се привързвате все повече един към друг, тя да сподели с приятелките си как иска да се развият нещата между вас.

Не се стряскайте не е задължително да каже искам сватба и деца сега, може да обсъжда това, че й е приятно с Вас, но е рано за сериозни стъпки.

Жените наистина обсъждат тези теми, но бъдете сигурни, че не се чувстват зле от този факт, главно, защото знаят, че и Вие правите същото.

It is main inner container footer text
error: Съдържанието на сайта е защитено!