img

Зодиите, които в началото на АВГУСТ ги очакват изненадващи подаръци от Съдбата!

/
/
/
1785 Views

Слънцето влезе в знака Лъв на 23 юли и това винаги носи чувство на гордост, заслужено признание и израз на всеобщо уважение.

27 юли Венера също влиза в знака на Лъв, привличайки вниманието на обществеността. Взаимоотношенията и самочувствието също ще бъдат вашият основен фокус.

Марс в Лъв от 25 до 26 юли взаимодейства с ретрограден Юпитер, който ще бъде в Стрелец.

Действията ще станат по-смели, но ретроградният Сатурн ще въведе някои ограничения и забавяния.Овенът е пълен с творчески идеи, гордост в себе си и може би за децата си. Вашата решителност и бизнес отношение няма да имат граници, които по определен начин ще послужат като мощен пробив по пътя към целта.

Трябва да се съсредоточите върху любимите си хора и да помислите за техните чувства, Водолей. Сега е времето да постигнете баланс във всичко и звездите ще благоприятстват желанието ви да стабилизирате живота си. Продължете да се отглеждате, ще имате достатъчно подкрепа, а семената, хвърлени в земята, ще дадат бърз и висококачествен плод. Вашите взаимоотношения неизбежно ще се развиват, тъй като смятате, че вашият партньор ви подкрепя и насърчава. Не пренебрегвайте скритите си страхове и ограничения, решавайте всички проблеми, когато те станат достъпни.

Това е вашето време да се отпуснете и да си починете, Дева. Миналите приятелства могат да се върнат и да ви направят наистина щастливи. Може да има ограничения, но правете всичко възможно да коригирате ситуацията и ще успеете.

Изненада под формата на причина за празник очаква представители на знака Телец. Основната роля ще бъде за вас – вашето жизнено пространство, правилната основа и приятни моменти от миналото.

Не забравяйте да се грижите за себе си и растежа си, като помагате на другите, Риби. Скоро ще получите новини, достойни за празнуване. Може да се наложи да преработите ежедневието си. Въпреки че може да се почувствате, че трябва да работите повече и да се натоварвате повече, не забравяйте да обърнете внимание и на правилната почивка и общуване с близките си хора.

Изненада за Скорпион – кариерата, професионалния ви имидж, както и вниманието към вашата упорита работа. Новото знание може да укрепи вярата ви в себе си. Вашата увереност ще ви помогне да напреднете в професионалното поле, затова го използвайте максимално.

Нови обещаващи източници на доходи чакат Близнаци. Силата на вашите думи и способността да убеждавате ще направят чудеса. Можете да постигнете много, но не поемайте прекалено много работа. Финансово сте много късметлии.

Вие ще бъдете в търсене на по-добри възможности, Стрелец и те ще бъдат увенчани с успех. Ако решите да задействате трудни теми, свързани с взаимни въпроси, това ще бъде полезно и точно за вас.

Общественото признание ще бъде чудесно за вас тази седмица, Везни. Вашият чар, използван в работата ви, ще даде невероятни резултати. Вашите действия сега ще подкрепят вашите бъдещи стремежи, но трябва да балансирате това с вашите домакински задължения.

Време е да се съсредоточим върху самоуважението и гордостта, Рак. Когато енергията ви се обърне навътре, добрата новина за вашите финанси няма да ви накара да чакате. Може да се чувствате щедри и искате да направите целия свят щастлив около вас, но не се безпокойте за парите и бъдете прагматични.

Вашите уязвимости могат да се появят, Козирог. Връщането към предишни разговори и взаимодействие с доверени хора ще бъде полезно и полезно за вас. Трябва да разберете динамиката зад кулисите и да растете с другите. Звездите са подготвили изненада за вас под формата на нови романтични отношения, които ще бъдат голяма радост за вас.

Това е вашето време, а енергията ви е мощна Лъвове! Съсредоточете се върху желанията си и работете усилено, за да продължите напред. Вашата изненада е таен почитател или финансов източник, който скоро ще бъде разкрит. Ако срещнете препятствия по пътя си, отделете време, може би е време да оставите ненужното и да обърнете страницата.

error: Съдържанието на сайта е защитено!