img

Седмичен хороскоп за периода 29 юли – 4 август: Водолей- много възможности, Козирог- шансът е на ваша страна, Телец- много напрежение

/
/
/
3251 Views

За Овните периодът е положителен, а Телците ще завоюват успеха си с много високо напрежение. Хубавите взаимоотношения с околните са солидната основа за успеха на Близнаците, а Раците да се активизират повече. Лъвовете да защитават позициите си, а Девите да не хитруват.

За Везните периодът е активен и сложен, а Скорпионите умело се разгръщат. Стрелците демонстрират енергичността си, а Козирозите ще са доволни от свършеното. Пред Водолеите се разкриват хубави възможности, а Рибите решават проблеми си. 

ОВЕН 

Благодатен период

С позитивното си мислене и излъчване ще влияете на събитията, насочвайки ги в правилната посока. Представителите на Овен навлизат в твърде плодотворен етап от развитието си, който обещава поредица от делови успехи при осъществяването на материалните ви цели. Преобладаващата част от родените обаче са доста нервни и не полагат почти никакви усилия за да се овладеят. Петък е претоварен. Уикендът, а и следващите го делници без напрегнатия и доста неудобен четвъртък ще са ползотворни и печеливши за всички представители на зодията.

 

ТЕЛЕЦ 

Много напрежение, но и успех

Натовареността ви е голяма, но съвсем скоро ще почувствате облекчение. Предстоящият етап е благоприятен за реализацията на вашите цели и планове, но ще е много нервен и напрегнат за всички представители на Телец. Хитростите и измамите са обречени на гибел, което е валидно и за онези от зодията, които ще действат нетолерантно. Успешната реализация на личните и материалните цели в петък ще продължи разгръщането си през повечето от следващите дни. По-напрегнати делници ще са сряда и четвъртък.

 

БЛИЗНАЦИ 

Поддържайте добри взаимоотношения

Ще продължите с работните си ангажименти, често без да се съобразявате с мнението на другите. Първите четири дни от предстоящия делови етап ще са доста добри и ползотворни за реализацията ви. Вторник и следващите го делници ще засилят напрежението във взаимоотношенията с околните и ще се появят условия, предизвикващи затруднения, които най-често водят до неуспех. За да си гарантирате добрата материална реализация през седмичният период е от особено значение взаимоотношенията ви с околните да помагат, а не да пречат.

 

РАК 

Мобилизирайте се!

Деловите ви контакти днес са свързани с голямо напрежение и значителни финансови постъпления. Представителите на Рак ще определят предстоящата седмица като трудна от самото начало поради сблъсъка си с пречки, за преодоляването на които се налага да действат енергично. Необходими са пълна мобилизация на силите и всеотдайност в изявата за да отстраните негативните влияния, които ще ви действат демобилизиращо. Петък и събота са сполучливи и успешни, а неделя ще бъде нервна. Благоприятен е и понеделник, а следващите дни  са нервни.

 

ЛЪВ 

Защитавайте твърдо позициите си

Ще запазите отговорното си отношение към преките си задължения, но няма да криете и търсенията си. Предстоящата седмица е доста важна за представителите на Лъв от гледна точка на активни действия в защита на личните позиции и относно тези в професионалната сфера. Задължително е да действат мощно и дори безкомпромисно, за да имат околните по-точна представа, че толерантността ви не е израз на слабост. В петък проявете настойчивост. Неделя ще бъде ползотворна, а следващите дни са както успешни, така и много напрегнати.

 

ДЕВА

Не прибързвайте

Ще се възползвате от добрите си позиции в професионалните, обществени и бизнес-среди и с лекота ще преодолеете възникващите затруднения. Голяма част от Девите се безпокоят, че делата им се движат бавно и често са в застой. Това положение изнервя мнозина и ги тласка към неорганизирана изразност. Ако става въпрос за вашата служебна дейност може да проявите повече ентусиазъм, но ако говорим за бизнес и за ситуации, при които не вашето решение е меродавно, следва да бъдете по-търпеливи. Петък носи промени. Неделя, вторник и сряда ще са трудни и напрегнати. Другите се успешни.

 

ВЕЗНИ 

Активен и напрегнат период

Изпълнени с добри намерения ще се впуснете в реализацията им. Предстоящата седмица е богата на събития и ще предизвика много смесени чувства у Везните. По отношение на деловите задачи, контактите в бизнеса и професионалните цели, алтернативата е една – дълбоко осмисляне на предстоящия контакт, точна преценка на стремежите и преки действия в целта. Петък и уикендът са слаби и нервни. Делниците са по-добри и ви носят успехи, но трудностите няма да са малко и ще ги отстраните с много усилия.

 

СКОРПИОН

Начало на разгръщане

Ако съумеете да се възползвате от информацията, която ви се подава ще напреднете в професионалните си дела. Новият седемдневен период е начало на истинско разгръщане за представителите на Скорпион. През следващите дни то ще се подготвя на невидим план. Продължителността му ще зависи от целите, които сте си поставили, но времето за тяхното видимо социално начало е през следващитешейсет дни. Петък и уикендът носят трудности и нестабилност. Делниците също ще са много напрегнати, с постоянна смяна на успех, задръжки и силни пречки.

 

СТРЕЛЕЦ

Енергична изразност

Реалисти сте по отношение на възможностите, които имате, за това ще съобразите работата си с даденостите и се включите активно в събитията. Седемдневието говори за материален успех и реализация на база кокуретноспособност. Безспорен факт е, че действате ли мощно и с пълните си възможности, сполуката няма да се отдалечи от вас. По принцип Стрелците имат многопосочни интереси и често тази склонност е причина за прехвърляне на внимание от едно в друго направление, без да се е достигнало до завършеност.Наблегнете върху деловата изява. Дните са чудесни без събота.

 

КОЗИРОГ

Шанс за сполука

Повечето от вас ще са погълнати от нови професионални предизвикателства и ще се отдадат на кариерата си. През новата седмица представителите на Козирог ще докажат по безспорен начин мощния трансформиращ ефект на високата си енергийна интензивност. В случая става въпрос не толкова за промени, колкото за моделиране на събития, ситуации, обстоятелства и пр. всекидневни явления. По този начин ще успеете да организирате нещата в своя полза. Успешен петък, напрегната събота и трудни неделя и понеделник. Следващите делници са добри.

 

ВОДОЛЕЙ 

Нови делови възможности

При уреждането на административни и финансови въпроси е възможно да срещнете пречки, които с усилия от ваша страна ще преодолеете. Новият седмичен период ще изненада приятно представителите на Водолей с разкриващите се нови делови възможности. Стига да разполагате с достатъчно време за поемане на ощепрофесионални задължения, проблем едва ли ще възникне. Значителните ви умения и способности за адаптация към реалната действителност са достатъчно условие за разширяване периметъра на реализация.С изключение на тежкия вторник другите делници ще са успешни.

 

РИБИ

Решавате проблемите си

Опитайте се да сложите ред в нещата си, за да си изясните къде сте вие и какво искате. Периодът за решаване на проблемите и за получаване на очакваните резултати настъпи и за Рибите. Това определение засяга не само трудно решимите делови теми, които напоследък са въпрос номер едно за мнозина, но и здравословното състояние на онези от зодията, които не биха могли да се похвалят, че са в цветуща форма. Петък е хубав и успешен. Уикендът и понеделник ще са мъчителни, а във вторник делови проблеми. Сряда и четвъртък са успешни.

It is main inner container footer text
error: Съдържанието на сайта е защитено!