img

Най-трудните за връзка зодии

/
/
/
1878 Views

Има няколко зодии, които наистина са остри камъни и с тях е трудно да се влезе в дългосрочен контакт. Те са твърдоглави и правят какво то си пожеляаят в крайна сметка без да се съобразяват с интересите и вижданията на останалите.

Те са много потайни и държат срещите им с противоположния пол да са дискретни, както и връзките им.Риби

Рибите са обичливи и подкрепящи партньори, но не са сред най-отворените по природа. Те страдат от невъзможността да обяснят емоциите и чувствата си и предпочитат да общуват с половинката по по-различни начини. Често са тихи и мудни и могат да оставят в недоумения човека срещу тях.

Скорпион

Скорпионите са твърде недоверчиви и им трябва доста време, за да се доверят на човека отсреща. Те са потайни по природа и рядко се разкриват напълно. Могат да бъдат много манипулативни, което ги прави трудни за разбиране и още по-трудни партньори.

Близнаци
Близнаците могат да бъдат много дипломатични и добри в прикриването на чувствата си. Също така, могат да се правят, че всичко е наред, докато умират вътрешно от ревност. Близнаците могат да променят мнението си постоянно, с което да объркат своя партньор.

Рак
Раците са емоционални същества, които премислят всяка ситуация. Те могат да потъват в настроенията си и често мислят за това, което се е случило в миналото. Въпреки това, те са едни от най-отдадените любовници. Партньорите им обаче рядко успяват да се справят с бурните емоции, които бушуват в тях.

Водолей
Водолеите са мистериозни и потайни. Те не обичат да демонстрират чувства към никого. Факт е, че много често половинките им остават с грешни убеждения, че не ги желаят достатъчно, защото трудно могат да си обяснят действията им и това, което се крие зад обвивката.

Източник: За жената

It is main inner container footer text
error: Съдържанието на сайта е защитено!