img

Ивана е направо неузнаваема – феновете не я познаха на тези снимки (Снимки):

/
/
/
1504 Views

Отдавна не бяхме чували нищо за гранд-дамата на фолка – Ивана . Певицата сякаш страни от медийното полезрение, може би защото вече не е толкова активна в светските мероприятия.

Въпреки това, когато се появи, винаги предизвиква небивал интерес.Последната изява на попфолк-ветеранката бе на партито по случай 50-годишнината на колежката ѝ Есил Дюран, където Ивана бе специален гост. Видът на атрактивната брюнетка обаче, меко казано стресна нейните почитатели.Ивана неузнаваема

Феновете набедиха звездата, че изглежда като болна, а причината за този външен вид не става ясна. Фолк дивата видимо е отслабнала , само че лицето й има много уморен вид и навярно, ако се подлага на диети и режими, за да се вталява, то явно те й излизат твърде солено в буквалния смисъл на думата.

А да не забравяме колко е важна за певицата тази година, защото тя има двоен юбилей – личен – 50 години и професионален – 20 години на сцената.

Ивана слаба

„За един ден се обърна живота ми с появата на „100 патрона“. Изпях песента почти на шега и си мислех, че мога да продължа да пея по кръчмите с моята формация. Не мислех за кариера, не мислех да ставам звезда, но хората решиха друго…“, споделя преди време певицата за началото на своята професионална кариера.

А днес я наричат „Певицата на народа“ и това е прозвище, което определено много й се нрави.

„Хубаво е, харесва ми това! Това е може би единственото определение, с което се разпознавам самата аз, без да бъде самоцелно, защото направих наистина много песни и продължавам да правя много песни, които са съдбата и живота на много хора“, откровена бе мегазвездата преди време в интервю за телевизия „Планета“

Източник: За жената

It is main inner container footer text
error: Съдържанието на сайта е защитено!