img

Да излизаш с колежка

/
/
/
6889 Views

Можете да се срещате с колежки, ако първо прочетете тези съвети

Заглеждате се по сладкото момиче, което седи на съседното бюро в офиса? Не сте единствените, на които им се е случвало. Скорошно проучване показва, че цели 56% от анкетираните служители са били въвлечени в някакъв вид офис романтика в даден етап от кариерата си.

Но излизането на среща с колега не е точно обикновена ситуация, с която няма как да имате проблеми. Например, ако нещата не се развият добре, срещите с вече бившата ви приятелка в офиса са неизбежни. В действителност, те се превръщат в ежедневие.

Затова, преди да си помислите за връзка с колежка, нека първо да оценим плюсовете и минусите на този тип връзки. Нека направо да се насочим към мнението на експертите, които ще ви дадат съвети са нещата, които можете да правите, и нещата, които не трябва да правите, когато става въпрос за среща с някой, с когото работиш. Това е експертен наръчник за излизане на срещи с колежки без нещата да станат проблемни – плюс няколко обстоятелства, при наличието на които може би трябва да предпочетете да се откажете от преследването на тази офис романтика.

Уверете се, че си струва

Това звучи достатъчно просто. Но като професионален сватовник Саманта Даниел предупреждава, че е важно да се има предвид, че личността, която познавате от офиса, най-вероятно е доста различна от личността, в която се превръща колежката, когато не се намирате в професионална обстановка. „Уверете се, че той или тя си заслужава и че взаимоотношенията ви могат да прераснат в нещо истинско“, казва Саманта, „тъй като в противен случай ще създадете потенциална неловкост и проблеми на вашето работно място.“

It is main inner container footer text
error: Съдържанието на сайта е защитено!