img

Ивелин Михайлов пусна мистериозна снимка на Костадин Костадинов

/
/
/
21 Views

Идеологът и съосновател на „Величие“ Ивелин Михайлов даде заявка, че на следващите избори ще се кандидатира за депутат, след което ще оглави парламентарната група на партията.

„Ако до това време съм жив и на свобода, ще бъда представител в Народното събрание“, каза той днес в интервю за БНР. Ивелин Михайлов все пак скромно отбеляза, че няма да води листа, а ще е на второто място.

В петък парламентарната група на „Величие“ се разцепи след седмица скандали и противоречиви твърдения и взаимни обвинения от страна на двамата лидери на формацията, които по време на кампанията бяха задружни – Ивелин Михайлова и  някога уволнения от Георги Първанов служител на НСО – Николай Марков.

Близките до Михайлова депутати на „Величие“ – Красимира Катинчарова, Юлиана Матеева, Павлин Петров, Ирена Негинова, Лариса Савова и Росица Калинова напуснаха парламентарната група и тя се разпадна, защото според правилника на НС една група не може да е под 10 души.

 

 

В интервюто за БНР Ивелин Михайлов заяви, че има още един човек, който го подкрепя, но не посмял да напусне демонстративно заедно с останалите, защото бил много уплашен.

 „Той е архитект от Плевен, не е конфликтен. Той се притеснява, има постоянни заплахи от Марков, че ДАНС ще ги разследва за търговия с влияние“, каза Ивелин Михайлов.

Той постави условия на лидера на „Възраждане“ Костадин Костадинов да мине през детектор на лъжата, за да докаже дали е „вземал милиони от външни източници“. Създателят на „Исторически парк“ обяви „Възраждане“ за зависими от ГЕРБ.

„Означава все едно да работим с ГЕРБ. Искаме да работим с хора, които искат промяна“, каза Ивелин Михайлов, въпреки че неведнъж е казвал, че работи добре заедно с ГЕРБ в няколко общини – Провадия, Ветрино и Вълчи дол.

Междувременно на профила си във Фейсбук Ивелин Михайлов публикува тази снимка на Костадинов. В коментарите се твърди, че тя е заснета пред офиса на застрахователната компания на Михайлов – „Тогедър ООД“, във Варна.

„Ти знаеш, че ние знаем, че ти знаеш“, написа по-рано днес Ивелин Михайлов.

Не изпускай тези невероятно изгодни оферти:

Материалът Ивелин Михайлов пусна мистериозна снимка на Костадин Костадинов е публикуван за пръв път на Единна България.

It is main inner container footer text
error: Съдържанието на сайта е защитено!