img

Кирил Петков: С „Възраждане“ не сме от една порода

/
/
/
43 Views

Ние с „Възраждане“ не сме от една порода. Ние сме проевропейска коалиция, никой от лидерите на ПП-ДБ не е влизал в разговори с Костадин Костадинов за сформиране на общо правителство. Това заяви съпредседателят на „Продължаваме Промяната“ Кирил Петков.

Той заяви, че ще искат среща с министърът на вътрешните работи, който да обясни как и защо Брендо е успял да влезе в България без нито една от службите да го залови.

„Абсолютно безобразие е международни престъпници да влизат и излизат от страната без нито службите да ги засекат, нито МВР. Това не е първият случай, знаете и за братя Галеви. Още тази седмица ще извикаме министърът на вътрешните работи да обясни как един международен престъпник може да се появи пред вратата на Софийския затвор без нито една от другите служби да знае за това“, каза Петков.

Относно казуса с Република Северна Македония, Кирил Петков заяви: „Когато аз бях премиер, 27 страни гласуваха България да бъде в конституцията на Република Северна Македония. Това беше френското предложение, което беше гласувано. Това предложение не може да се промени и ще е много жалко, ако Македония завие на друга посока и не към Европа“.

Материалът Кирил Петков: С „Възраждане“ не сме от една порода е публикуван за пръв път на Единна България.

It is main inner container footer text
error: Съдържанието на сайта е защитено!