img

Слави с разтърсваща изповед за зловещата болка, която го измъчва, и загубата на майка си

/
/
/
39 Views

Болката е най-големият учител. Мен така зловещо ме боли, едвам се контролирам от тази болка. Това призна в подкаста на колегата си Тошко Йорданов по 7/8 Тв Слави Трифонов.

„По някакъв начин това ми подсказва непрекъснато, че най-хубавото нещо е да можеш да тичаш, да можеш да ходиш бос по трева, след като е валял дъжд. Трябва да не мога да ходя, да ме побърква болката от кръста, за да мога да го осъзная? Можете ли да осъзнаете, че най-хубавото нещо е да ходиш бос по трева, след като е валял дъжд.

На няколко места е и е опасно да се оперира. Но го преодолявам, защото съм корав. Всеки ден имам премеждия, трябва да ги преодолявам. Малки неща, но са голямо препятствие, но ги преодолявам. Но къде да ходиш, какво да направя.

Сестра ми, милата, и зет ми се опитват много да ми помагат, не искам да я притеснявам, защото починаха и родителите ни. Справям се колкото мога. Правя физиотерапия“, каза още той.

 

Тошко Йорданов, който от дълги години е с него, пък призна, че не е свикнал да го вижда толкова откровен.

„Не давам интервюта, защото като видя камери и ми става лошо“, заяви Трифонов.

И коментира и бившата си колежка от bTV Мария Цънцарова.

„Имам чувство, че е фиксирана. Фиксирана е в две неща – да прилича на поп-фолк певица, това й е голямо значение. Второто е да е фиксирана срещу нещо, свързано с нас. Не зная защо, може би защото бяхме колеги. Голям сладур беше като репортер. Но сега като поп-фолк певица ми е малко странно.

Очаквам да изпее „Бял мерцедес ме преследва в живота“. Всеки момент очаквам да хване микрофона и да започне да пее. И този до нея… И той много ядосан…“, посочи той.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

Материалът Слави с разтърсваща изповед за зловещата болка, която го измъчва, и загубата на майка си е публикуван за пръв път на Единна България.

It is main inner container footer text
error: Съдържанието на сайта е защитено!