img

Бомба: Румен Радев се разсъблече, всички отвориха уста при вида му СНИМКИ 18+

/
/
/
38 Views

Президентът Румен Радев хвърли дрехите и буквално прикова всички погледи заради прекрасната форма, в която се намира. Той многократно е демонстрирал колко добре подготвен е физически, а едва ли има човек, който да не помни прословутото му спонтанно коремно възлизане в Пловдив.

„Опазването на българската природа е наша обща отговорност. Заедно можем да изчистим дори морското дъно.

 

За мен беше удоволствие заедно с водолазния екип от сдружение „Приятели на морето“ да се гмурнем и да направим по-чист района на Черно море около остров Света Анастасия.“

Това написа в профила си във Фейсбук“ президентът Румен Радев по повод на днешното му безпрецедентно за роден държавен глава гмуркане.

 

„Очаквам тези инициативи да се множат. Остров Св. Анастасия се превръща все повече в едно прекрасно място, радвам се, че има и млади хора сред водолазите“, коментира държавния глава.

60-годишният Радев заяви, че е важно да се гласува в утрешния ден, защото e важно всеки да определя сам своята съдба.

„Параклисът е уникален по природа и първи за българксото Черноморие. Това е частна инициатива, която е подкрепена от Община Бургас“, обясни Кирил Кьофторов, член на клуб „Приятели на морето – Бургас“.

Все пак, въпреки думите му, по-голямо впечатление направи снимка в профила му, на която той се е съблякъл гол до кръста и демонстрира тяло, което много малко 60-годишни притежават, а за политици да не говорим.

Коментарите отдолу буквално заваляха лавинообразно:

„Президентът ни не само е много по-интелигентен от родните политикани, той и изглежда далеч по-добре от тях. Браво!“

„Браво господин Президент много добра форма .“

„Поздравления за добрата грижа! И за физическата форма!)“

„В страхотна форма е Президентът. Поне един политик да не изглежда като безформено кълбо!“

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!

Материалът Бомба: Румен Радев се разсъблече, всички отвориха уста при вида му СНИМКИ 18+ е публикуван за пръв път на Единна България.

It is main inner container footer text
error: Съдържанието на сайта е защитено!