img

Магията на парите: какъв цвят трябва да е вашият портфейл според зодията ви, за да привлича финанси

/
/
/
390 Views

Портфейлът е важен аксесоар в живота ни. Може да служи като къща за парите, които вече живеят в нея, и като магнит за нови.

В крайна сметка парите са енергия и за да ги привлечете, е важно да създадете привлекателни условия. 

Ако изберете правилния портфейл , той ще привлече изобилие в живота ви, ще ви помогне да спестявате и натрупвате финанси.

Как да постигнете това?

Първото правило е да не пестите при избора на портфейл. По-добре е да изберете естествени и висококачествени материали. Опитайте се да дадете предпочитание на модели с големи размери, така че на банкнотите да им е „удобно“ и да не се набръчкват или разкъсват.

Второто правило – поддържайте портфейла си чист и подреден. Не съхранявайте боклук, касови бележки или ненужни парчета хартия в него. Разхвърляният портфейл отблъсква енергията на парите. И не трябва да го оставяте празен, в него винаги трябва да има банкноти.

Трето правило – изберете цвета на портфейла , който повишава вашата парична енергия. За да определите цвета на парите в портфейла си, трябва да знаете вашия зодиакален знак .

Ведическият астролог Ирина Чайка дава препоръки за асцендентните знаци на Зодиака според ведическата астрология, възникнала преди повече от 5000 години.

Овен

Ако сте Овен, тогава ще ви подхожда червен портфейл. Овенът се управлява от планетата Марс, вие сте темпераментни личности, „с искра“, така че животът и портфейлът ви трябва да са ярки и забележими. Разбира се, невзрачният портфейл просто ще се изгуби сред бурята от вашата енергия.

Телец

За Телец е подходящ портфейл в снежнобял, ярко розов или ярко син цвят. Телците са доста пестеливи зодии, практични, за които материалната част от този свят не е на последно място. Този знак се управлява от планетата Венера, която обича да се наслаждава и да блести в лукс. Затова изберете красив и скъп портфейл.

розово портмоне

Близнаци

Ако сте Близнаци, изберете зелен портфейл. Благодарение на управителя на вашия знак Меркурий, силните ви страни са лекота, гъвкавост и общителност. И поради това имате специална способност бързо да преговаряте и лесно да попълвате портфейла си чрез правилните връзки. Но вие имате такова качество като прахосничество, твърде бързи и понякога необмислени решения, свързани с разходите, така че зеленият цвят ще ви помогне да спестите парите си.

Рак

Раците се отличават с искреност, нежност и емоционалност. Вашият знак е под егидата на Луната, която придава на собственика си загадъчност и нежност по природа. Затова е по-добре да изберете портфейл в млечен, бял, сребрист или седефен цвят, за предпочитане с водни знаци.

Лъв

Ако вашата зодия е Лъв, то вие сте роден лидер. Имате желание да промените целия свят. Вие сте амбициозни, щедри, великодушни. Слънцето ви дава специална сила. По-добре е да изберете специален портфейл, добре позната марка и винаги ярък: златист, оранжев, червено-оранжев.

Дева

Девите са най-големите пуристи и перфекционисти. Вие се управлявате от планетата Меркурий. И за да може портфейлът ви да привлече пари, изберете зелени цветове и поддържайте портфейла си в специален ред.

зелен портфейл

Везни

Ако сте Везни, тогава се управлявате от планетата Венера. Вие сте дружелюбни, милостиви. Венера ви дарява с красота, привлекателност и усещане за стил. Препоръчително е да изберете портфейл в снежнобял, ярко розов или ярко син цвят.

Скорпион

Скорпиони, вашият знак се управлява от планетата Марс, която ви дава страст и склонност към риск. Вие сте борец за справедливост, бърз като огън. Най-добрият цвят на изобилието за вас е, разбира се, червеното.

Стрелец

Ако сте Стрелец, вашият знак се управлява от Юпитер. Той носи светлината на знанието и мъдростта. Обичате да учите сами и да учите другите. Знанието е злато, така че ще ви подхожда портфейл в жълто, корал или злато.

златен портфейл

Козирог

Козирогът е непоправим кариерист, управляван от планетата Сатурн. Той върви към целта си упорито и последователно. Той е солиден, както и цветовете му за паричен късмет: лилаво, тъмно синьо, черно.

Водолей

Водолей е знакът на свободата и независимостта. Той обича новите преживявания, не понася клишета и работи чудесно в група или екип. Той също се управлява от планетата Сатурн и трябва да избира същите цветове на портфейла като Козирога: лилаво, тъмно синьо, черно.

Риби

Ако вашата зодия е Риби, значи имате силна интуиция. Вие сте меки, емоционални и загадъчни. Вашият знак се управлява от планетата Юпитер. Вие сте привлечени от тайно знание, а знанието, както си спомняте, е злато. Ако искате портфейлът ви да привлича изобилие в живота ви, изберете жълти, коралови или златисти цветове.

Сега знаете кой портфейл ще ви помогне да засилите паричната си енергия. Но не забравяйте най-важното: „Под легнал камък водата не тече.“ Ако купите правилния портфейл, но не правите нищо, тогава е малко вероятно нещо да се промени. Портфейлът може само да укрепи енергията ви, но без вашето участие не трябва да се надявате на нови резултати.

Материалът Магията на парите: какъв цвят трябва да е вашият портфейл според зодията ви, за да привлича финанси е публикуван за пръв път на Единна България.

It is main inner container footer text
error: Съдържанието на сайта е защитено!