img

Връщат най-гледаното шоу в България! Ще участват eргенът Виктор, Гери-Никол, Луна и куп знаменитости

/
/
/
130 Views

Продуценти на шоуто са Иван и Андрей, а форматът тръгва в ефира на БиТиВи. Към момента е известно, кои личности са приели да се снимат в предаването. Това са Гери-Никол, Луна, каратистката Ивет Горанова, Виктор познат от формата „Ергенът“.

Има твърдения, че Дара, която бе ментор в „Гласът на България“ също ще се включи в танцовото шоу.

В процес на размисъл са и някои от девойките, които взеха участие в шоуто „Ергенът“.

Припомняме, че форматът бе известно време в ефира на Нова Телевизия, но оттам предпочитат да заложат на „Като две капки вода“, което също зарадва аудиторията.

 

 

Още не е известно кой ще води форматът. Желанието е водещите да бъдат мъж и жена, а като спрягани имена са тези на Алекс Сърчаджиева, Александра Богданска, Зейнеб Маждурова, Орлин Павлов, Евгени Генчев, Калин Сърменов.

През пролетта ще стартира форматът, но все още не са ясни всички известни лица, които ще забавляват аудиторията.

През 4-те сезона на предаването наградата никога не е била парична за участниците, а символична. Победителите получаваха титлата „Крал и кралица на бала“.

Участниците в 5-тия сезон са поблазнени единствено от хонорарите, които им предлагат, за да вземат участие. Всеки индивидуално подписва договор.

Информация сочи, че през 2013 година Ицо Хазарта от група „Ъпсурт“ е взел най-много пари до момента. Той се е разписал за 7000 лева хонорар всяка седмица, която прекарва в шоуто. Към днешна дата Ицо Хазарта продължава своята музикална кариера, а успоредно с нея гради и политическа такава.

В ролята на жури във формата са влизали известни личности като Нешка Робева, Илияна Раева, Христо Мутафчиев и други.

Материалът Връщат най-гледаното шоу в България! Ще участват eргенът Виктор, Гери-Никол, Луна и куп знаменитости е публикуван за пръв път на Единна България.

It is main inner container footer text
error: Съдържанието на сайта е защитено!