img

Помните ли красавицата Тайра Банкс, символ на женственост и сексапил-Ето как се е променила

/
/
/
130 Views

Тази красавица, както никой друг, умее да се усмихва с очите си и да се наслаждава на всеки момент от живота си.

Тайра Лин Банкс е родена на 4 декември в Ингълуд, Калифорния. В допълнение към момичето семейството имаше по-голям брат на име Девин. За съжаление, когато беше на шест години, родителите й се разведоха, това силно засегна нейното самочувствие. Фигурата на Тайра, която се промени драстично на 11-годишна възраст тя отслабна много и стана много висока. Нейните съученици започнаха да дразнят бедното момиче, но благодарение на силния си характер, който щеше да се докаже повече от веднъж, и помощта на майка си, професионален фотограф, момичето премина през всички трудности.

Пътят на Тайра Банкс към моделството на Олимп беше труден и трънлив. Сравненията с Наоми Кембъл, първият известен черен модел, бяха едновременно ласкави и проблемни за красавицата. Висока (Банкс е 178 см) и грациозна, тя беше истински акцент на всяко модно шоу.

Повече от 7 години момичето работи в тясно сътрудничество с легендарната марка за бельо и беше един от нейните „ангели“. Освен това Тайра стана първият черен модел, който се появи на корицата на списание GQ. Ефектна и открита, тя винаги знаеше как да спечели всички около себе си: от фотографи и гримьори до зрители и случайни минувачи.

Банкс имаше енергия, която заразяваше всички около нея, знаеше как да се смее и искрено да показва емоции. Въпреки факта, че в младостта си супермоделът беше наистина слаба, тя трябваше да се бори с целулита през целия си живот. Но този малък недостатък бледнееше в сравнение със способността й да остане на подиума и, разбира се, малко хора му обърнаха внимание поради спиращата дъха походка на знаменитостта.

Звездата никога не се страхуваше да се промени, повтаряйки от екраните, че момичетата трябва да се обичат по всякакъв начин. Все пак всеки от нас е абсолютна индивидуалност. Прическите на банките заслужават специално внимание. Тайра се появи както с къси прически, така и с ярки цветове на косата, понякога се превръщаше в дългокоса русалка с идеално права и лъскава коса като коприна или пусна корените си и показваше буйни афро кичури.

Тайра Банкс навършва 50 години през 2023 г. Тя все още е прекрасна, но в новото си амплоа. Красавицата заявява, че приема възрастта си и изобщо не тъжи за изминалото време. В отговор на нападките на хейтъри за наднорменото тегло, тя неизменно отвръща, че няколко излишни килограма са й позволили да запази лицето си без дълбоки бръчки и отбелязва, че все още избягва инжекциите с ботокс.

Сега Тайра е щастлива в нова връзка, успешен предприемач, отглежда син и се наслаждава на абсолютно всеки момент от звездния си живот.

Ето как е изглеждала Тайра Банкс в младостта си

Материалът Помните ли красавицата Тайра Банкс, символ на женственост и сексапил-Ето как се е променила е публикуван за пръв път на Единна България.

It is main inner container footer text
error: Съдържанието на сайта е защитено!