img

Тази чалга певица стана клонинг на Галена, в мрежата ги попиляха СНИМКА

/
/
/
149 Views

Става все по-трудно да разпознаем фолк певиците една от друга. Пластичните хирурзи ги правят като клонинги, а това определено не се нрави на техните фенове. 

 

Но приликата между две певици срази почитателите им. Те си качиха снимка в социалните мрежи и сами отбелязаха факта, че са като близначки. А върху тях се изсипа един топ помия от страна на хейтърите, които само чакаха повод да ги изядат с парцалите.

Галена и Диона се снимаха на общо участие и показаха колко много си приличат. Те дори се готдеят от този факт, но бяха бързо попарени в мрежата.

„Не ви е за хвалба фактът, че изглеждате като клонинги. Спрете да се правите еднакви, хората не могат да ви разпознаят“, гласи един от коментарите.

„Трудно ми е да намеря разликата между Галена и Преслава, между Емилия и Камелия, както и още няколко от лекия жанр. Но клонинга на Галена сега в лицето на Диона ме порази. Този свят не отива на добре“, пише фенка на попфолка./show.blitz.bg

Материалът Тази чалга певица стана клонинг на Галена, в мрежата ги попиляха СНИМКА е публикуван за пръв път на Единна България.

It is main inner container footer text
error: Съдържанието на сайта е защитено!