img

При него няма празно! Прокурорското синче от Перник преби съкилийник в ареста:

/
/
/
127 Views

Явно дори постоянните сблъсъци със закона не са в състояние да укротят бурния нрав на Васил Михайлов , прокурорския син , който се сдоби с печална слава благодарение на криминалните хроники в медиите.

Ето че младокът направи нова изцепка – на 11 ноември Васил е набил свой съкилийник , което е наложило преместването му в самостоятелна килия. В нея той е запалил одеяло и огънят е бил потушен с пожарогасители.

Това разкри наблюдаващият прокурор по делото Георги Иванов на поредното заседание в Софийския районен съд. 

Младежът се намира в килия в Кюстендил, където е по обвинение, че се е заканил с убийство на бившата си приятелка Боряна.

Пернишкият младеж е подсъдим за няколко престъпления, основната част от които за нанесен побой и закана за убийство към приятелката си.  Показания даде един от сочените за жертви на побой футболният треньор Румен Андонов.

Случката с Румен Андонов е от 11 юни миналата година около 14 часа. Васил го пресрещнал в центъра на града, първо му се усмихнал, а после му казал: „Здрасти, тренер“.

Бившият футболист не го познавал, но тръгнал да му подава ръка. В този момент младежът му нанесъл три удара в челюстта, като единият може да е бил с бокс. Андонов го попитал: „Защо бе, момче?“, а Васил му отговорил: „Казал си на моята братовчедка, че била платена“.

От близко заведение излезли хора, собственикът и приятели на Васил. Те обяснили, че това е синът на прокурора Бисер Михайлов. Казали на треньора да си отива в колата, за да не стане по-лошо. Когато вече бил в автомобила си, Андонов се обадил на бащата на Васил и му казал: „Синът ти ми счупи ченето“, а Бисер Михайлов му отговорил, че не говори със сина си, но го посъветвал да изчака „до утре на трезва глава“.

„В този момент всичко приключи. Аз не бях пиян“, обясни Андонов.

От пернишката болница той бил изпратен на лечение в „Пирогов“, защото челюстта му била счупена на две места. Тук в София е бил разпитан от полицаи. Преди него показания даде Красимир Григоров, който е баща на актрисата Луиза Григорова, също ударен от Васил Михайлов, но на 24 май 2022 г. Той се опитал да разтърве Васил и още един младеж, заради което получил едно круше и се озовал на земята. Мъжът обаче не е подавал жалба.

Материалът При него няма празно! Прокурорското синче от Перник преби съкилийник в ареста: е публикуван за пръв път на Единна България.

It is main inner container footer text
error: Съдържанието на сайта е защитено!