img

Ето красивата и уютна къща на Нана в САЩ-Снимки

/
/
/
176 Views

Вече от няколко месеца бившата водеща на „Съдебен спор“ Нана Гладуиш живее в САЩ. Тя се появи запоследно в ефира на Нова ТВ, за да поздрави новото лице на предаването – Ромина Тасевска.

„За съжаление, аз съм в хола си, където и ще остана“, съобщи Нана от къщата си в САЩ.

Тя обаче така и не разкри къде точно в Америка живее, а от кадрите единствено стана ясно, че е топло и екзотично място с палми.

Нана заедно със семейството си живее в Маями, твърди intrigi.bg, позовавайки се на свои източници.

Двамата със съпругът й Джонатан и синът им Джейсън живеят в затворен семеен комплекс, като са закупили имението още преди години.

Оттогава те няколко пъти ходиха на почивка в Маями, отсядайки в собствения си имот, като миналата година решават да останат да живеят там за постоянно. 

Нана и Джонатан преценили, че в Америка синът им ще има по-големи възможности за развитие. Той от малък се занимава професионално с тенис и тази година ще играе за престижната купа Orange Bowl в Маями. Още лятото пък родителите му го записали в колеж там, научи Intrigi.bg.

„В началото мислех, че ще ми е трудно да свикна далеч от България, но се влюбих в Маями. Харесва ми климата, а и знам, че тук можем да осигурим добро бъдеще за Джейсън“, споделила пред близки Нана.

Материалът Ето красивата и уютна къща на Нана в САЩ-Снимки е публикуван за пръв път на Единна България.

It is main inner container footer text
error: Съдържанието на сайта е защитено!