img

Олеле, това Крисия ли е?! Възмутените фенове я нарекоха „евтина“ след тази СНИМКА:

/
/
/
294 Views

Много вода изтече, откакто сладкото ангелче Крисия Тодорова ни накара да се влюбим в гласа й и детската й естественост. Времето обаче тече, а с него настъпват и онези промени, които превръщат децата ни във възрастни.

Така и Крисия днес е вече пълнолетна, 18-годишна млада дама, а не чаровното 9-годишно човече, влюбило цяла България в себе си… А на голяма част от феновете й явно не им се нрави, че талантливата певица расте и търси себе си. 

Хубавото при нея беше, че дори и на 18, тя остана здраво стъпило на земята същество, което искаше да учи, да работи и да се развива. И всячески странеше от изпълнителките на нейната възраст, които масово залитнаха по „кифленския“ манталитет, ведно със съответните придобивки като силикон, устни, уличен език и пр.

Да, Крисия беше далеч от този образ, най-малкото, защото и от самолет личеше, че има повече интелект от връстниците си.

Затова и потребителите са в шок от визията, която тя показа – с уголемени (надяваме се само с фотошоп и червило) устни, провокативен поглед и надпис, че е от поколението на уличната култура.

Крисия устни

„Ами не, не си! За щастие не си от улицата, така че не се дръж като магистралка, защото не ти отива. На какво си мислиш, че приличаш – на бунтарка и на много вървежна ли?! Нищо подобно, ставаш лека и евтина. Не е твоето, момиче, осъзнай се, докато е време“, съветват я повечето потребители в нета, но имаше и такива, които прибегнаха до директни обиди.

Материалът Олеле, това Крисия ли е?! Възмутените фенове я нарекоха „евтина“ след тази СНИМКА: е публикуван за пръв път на Единна България.

It is main inner container footer text
error: Съдържанието на сайта е защитено!