img

Болни родители с две дечица – 3 годишни близнаци се молят един от тях да оцелее, за да гледа децата

/
/
/
153 Views

Днес Ви споделяме за съдбата на семейство – родители на прекрасни близнаци, които за съжаление един след друг са диагностицирани с ужасната диагноза рак. Тя вярват в чудесата, които се случват по Коледа.

Запознайте се с историята на Радост Илиева и Васил Солаков от град Варна. Двамата имат прекрасно семейство и са истински щастливи, че са горди родители на близнаци. За съжаление животът им поднася най-трудното изпитание в живота.

През няколко месеца съпрузите са диагностицирани с рак.

Георги Илиев, който е музикант от морската столица споделя, че на всички близки и познати на Веско и Радост им е много тежко, тъй като двамата са прекрасни хора и много добри родители. Те също са музиканти и се познават с Илиев, благодарение на музиката. Разказва, че двамата се отличават със своята любов, с радостта, че имат дечица – близнаци.

 

 

Мъжът споделя, че първо се е разболяла Радост, а малко след това ужасните новини сполетели и нейния съпруг Веселин. Двамата започват лишение бързо, а Веселин дори претърпява сложна мозъчна операция, заради усложнения има още две последващи.

В емоционалния си разказ Илиев споделя, че в момента двамата родители продължават с поетапни животоспасяващи терапии в съседна Турция, къса му се сърцето когато ги е видял да плачат за децата. Искат поне единият от двамата да остане при тях.

Музикантът споделя, че до момента са изразходвани над 130 000 лева за лечение – операции, химио и лъчетерапии. Разкрива, че семейството в никакъв случай не се е отказвало и има надежда, че ще успее да се пребори. За съжаление сумата, която им е необходима е непосилна за семейството, затова колегите им се обърнаха с молба за помощ.

Георги Илиев продължи разказа си с това, че с колеги правят благотворителни концерти и се опитват да помогнат всякак на семейството, но имат още нужда от подкрепа. Именно затова вярват, че с подкрепата на хората и с Божията помощ семейството ще има светло бъдеще.

Искрено се надява, че по Коледа се случват чудеса и всички заедно можем да помогнем на семейството на Радост и Веско да получат своето коледно чудо.
Ето как може да помогне всеки, който желае:

ДАРИТЕЛСКА СМЕТКА БАНКА ДСК

BG33STSA93000030369323

BIC: STSABGSF

Получател: РАДОСТ ИЛИЕВА ИЛИЕВА

Основание: Дарение

Материалът Болни родители с две дечица – 3 годишни близнаци се молят един от тях да оцелее, за да гледа децата е публикуван за пръв път на Единна България.

It is main inner container footer text
error: Съдържанието на сайта е защитено!