img

Почина майката на Слави Трифонов – съболезнования!

/
/
/
298 Views

Най-известният роден шоумен (а отскоро и политик) Слави Трифонов индиректно съобщи тъжна новина. Лидерът на „Има такъв народ“ наскоро е загубил майка си.

Това разкри самият той индиректно чрез пост в социалната мрежа Фейсбук по друг повод. 

„Аз боравя добре с думите в българския език, работил съм дълго време работа, в която ми се е налагало да използвам богат обем от думи. Много богат. И мога добре да се изразявам. Втори път пиша нещо днес, но сега трудно намирам думи.

Но е по-добре да пиша, да ви информирам, да споделя, вербално, колкото и да ми е трудно да намирам думи, отколкото да се подчиня на дивия си характер и яростта, която ме обзема, защото е по-добре да се контролирам, да спазвам закона и моралния кодекс, с който са ме възпитали майка ми и баща ми. Лека им пръст!“, написа Трифонов в публикация, насочена срещу здравния министър Христо Хинков.

Здравка Трифонова си е отишла от този свят още през септември, а Слави бил дълго време в траур и дори не празнувал рождения си ден на 18 октомври. Всички в екипа на шоумена съчувствали за загубата му, но запазили дискретност и затова до днес не се разбрало, че „Мама Здравка“, както е позната майката на Слави, е починала.

Шоуменът загуби баща си още през 2017 г. Тодор Трифонов почина след кратко боледуване в плевенска болница и беше погребан в родното село Тодорово.

Материалът Почина майката на Слави Трифонов – съболезнования! е публикуван за пръв път на Единна България.

It is main inner container footer text
error: Съдържанието на сайта е защитено!