img

Сашо Кадиев сменя Цитиридис, става водещ на новото шоу на Би Ти Ви

/
/
/
132 Views

Актьорът Сашо Кадиев, който близо 12 години беше водещ на „Преди обед“, отново се завръща в телевизията. Той ще бъде водещ на новото куиз шоу по bTV, което се казва „Кой да знае?“.

За разлика от „Преди обед“, предаването е на запис и от ноември снимките ударно протичат в столично студио. Предаването ще тръгне в ефира през новата 2024 година.

Когато напусна „Преди обед“ Кадиев обясни, че го прави, тъй като искал да има повече време за театър. Всъщност той си е дал кратка почивка, за да може с нови сили да бъде лице на ново предаване, пише „Труд“.

На Кадиев няма да му се налага да става всеки ден рано и да води предаване на живо, което ще облекчи ежедневието му, тъй като епизодите с новото шоу се записват предварително по няколко броя в един ден. Освен това играта не изисква допълнителна подготовка по различни социални теми.

 

„Кой да знае?“

Това е делнично комедийно куиз шоу, което ще се излъчва в прайм-тайма на bTV. То е разтоварващ микс от забавление и знания, а в отговорите на въпросите и надпреварата между участващите отбори се крият динамиката и напрежението, които ще държат зрителите приковани към малкия екран.

В новото предаване зрителите и участниците ще научават нещо ново всеки ден. Играта ще изненада с нестандартен подход, забавни въпроси и любопитни факти, за които човек никога не се замисля, но и никога след това няма да забрави.

В състезанието участват два отбора, ръководени от капитани – комедийни актьори. Отборите ще се състоят от популярни личности, които ще отговарят на въпросите на водещия, а зад всеки въпрос ще се крият парични суми. Наградата – цялата спечелена сума – ще е за публиката, както в никое друго предаване. Публиката също ще е важна част от състезанието.

Материалът Сашо Кадиев сменя Цитиридис, става водещ на новото шоу на Би Ти Ви е публикуван за пръв път на Единна България.

It is main inner container footer text
error: Съдържанието на сайта е защитено!