img

Стана ясно от какво си е отишъл съпругът на Деси Стоянова и къде е бил

/
/
/
358 Views

Деси Стоянова остана вдовица само на 48 години, след като внезапно загуби съпруга си – популярния журналист Велислав Русев, който си отиде от този свят едва на 57-годишна възраст. Стана ясно, че причината за смъртта му е тежък инсулт.

 

Журналистката и тв водеща не се появи в „Преди обед“ миналия вторник, а на сутринта от предаването не дадоха обяснения за отсъствието й. Часове по-късно обаче новината, че съпругът й Велислав си е отишъл без време, обиколи медиите. Сломената Деси очаквано не дойде на работа и в следващите дни.

 

 

 

Велислав Русев е бил сам в момента на трагедията. Бил е в семейната къща във великотърновско село, където прекарвал по-голямата част от времето си в последните години, пише „Уикенд“.

Двамата с Деси Стоянова се запознават във вестник „Сега“, където работят. Вельо, както го знаят приятелите, е работил още и в „24 часа“, „Монитор“, „Експрес“ като съдебен репортер. В редакцията на „Сега“ първи я забелязва Русев, докато тя пуши цигари в коридора на редакцията. Младата репортерка от международния отдел обаче е доста резервирана и в началото двамата са само на „здравей-здрасти“. По-късно Деси откликва на ухажването на Русев и започват да излизат. Това се случва преди 24 години.

Двойката вдигна сватба през 2006 г., а 3 години по-късно се раждат близнаците Красимир и Стефан, които майката упорито крие от публичното пространство, за да имат спокойно детство. Днес те са само на 14 години и оттук нататък ще трябва да растат без баща.

През лятото се появиха слухове, че Деси е в развод със съпруга си, а причината бе, че вече не носи брачната си халка. Тогава близки до двойката категорично отрекоха това да е истина и заявиха, че красивата журналистка просто не носи пръстена си, но двамата все още са семейство. „Вельо е единствената любов на Деси“, казват близките й.

 

„Днес Деси Стоянова няма бъде с нас. Тя загуби любимия си човек, съпруга си – уважаваният журналист Велислав Русев. Семейството моли за разбиране и време, което да им позволи да бъдат заедно в скръбта и преодоляването на тази огромна лична загуба. Ние, екипът на „Преди обед“, я обичаме, до нея сме в този труден момент и я чакаме да се върне“, така екранният партньор на водещата Петър Дочев съобщи за кончината на мъжа й.

Не става ясно кога Деси Стоянова ще се върне на екран, но екипът не я притиска и ще й даде времето, от което има нужда, за да преодолее този изключително тежък момент, пише още изданието.

Наскоро тв водещата се сбогува с мъжа си в социалните мрежи с трогателно съобщение, което разплака мнозина.

„Вельо. Отиде си. Мъжът, в когото се влюбих преди 24 години в коридорите на в. „Сега“. За когото избрах да се омъжа. Бащата на децата ми. Пораснах с него. Разчитала съм на него. Смяли сме се и сме плакали. Мълчали сме заедно. Хиляди нишки, които са ни свързвали през годините. Никой никога не е подготвен за моменти като този“, пише тя в поста си.

Материалът Стана ясно от какво си е отишъл съпругът на Деси Стоянова и къде е бил е публикуван за пръв път на Единна България.

It is main inner container footer text
error: Съдържанието на сайта е защитено!