img

Шикозна сватба в Гоце Делчев накара всички да говорят за нея и младоженците-Стил и красота!-Снимки

/
/
/
193 Views

В Гоце Делчев дни наред се говори за една сватба – тази на Василена Зортева и Костадин Балиев. Събитие бе истинска феерия от цветове, музика, български ритуали, класически танци, балет, хора и кулинарни шедьоври.

Над 200 гости уважиха събитието, което се състоя в комплекс Барото. Зашеметяващо красивата и елегантна булка Василена е дъщеря на собствениците Дафина и Михаил Зортеви.
 

Тържеството със своята пищност, естетика и размах не отстъпваше на най-изисканите френски критерии, в какъвто стил е обстановката в комплекса, прочул се не само в Гоце Делчев и България, но и в съседна Гърция.


Младоженците Василена и Костадин

За да се случи цялото това великолепие със своя талант и професионализъм допринесоха Бояна Карпатова, която покори журито на „Гласът на България“ с ангелския си глас. Певецът Николай Урумов, звездните гласове на македонските песни Николина и Мария Чакърдъкови, както и Неврокопския танцов ансамбъл. Гостите бяха покорени и от невероятните изпълнения на цигуларката Таня Стрингс и пианистката Валерия Вълканова.

Балерините от Софийската опера Памела Пандова и Марина Маринова внесоха финес в тържеството. Формацията Орфей мюзик продължиха високото ниво на художествената програма.

Супер настроението се поддържаше от рапърите F.O и Peeva, Крисия Ди /поп-фолк изпълнител/, DJ Теди Джорджо и синът му DJ Тео.


Младоженците и най-близките им роднини

Официално длъжностно лице на церемонията по сключване на граждански брак бе г-н Владимир Москов, кмет на община Гоце Делчев, избран за пореден мандат от жителите на общината.

Кулинарните шедьоври на отрупаните маси потвърдиха за пореден път високото майсторство на шеф Иван Безев. Специалитетите му бяха високо оценени от присъстващите, сред които имаше гости и от Великобритания.

И все пак черешката на тортата несъмнено бе булката Василена, която след благодарствените думи към своите родители, роднини и приятели демонстрира великолепни умения на дансинга.


Младоженците и родителите на булката Василена – Дафина и Михаил Зортеви

Високото светско ниво се поддържаше през цялото време от свидетели на младоженците д-р Атанас Станчев и г-ца Николая Жикова.

Разбира се истински щастливи бяха родителите на младоженците.

Освен младоженците и гостите демонстрираха тоалети, с които биха се гордели и най-известните модни къщи от Лондон през Париж до Милано…

Дафина и Михаил Зортеви са известни със своята упоритост и креативност в ресторантьорския и хотелиерския бизнес. До тях неотлъчно бяха сестрите и братът на булката – Лили, Михаела и Митко.

Празникът продължи два дни и беше като една чудесна приказка за истинската любов.

Фрог нюз

 

Материалът Шикозна сватба в Гоце Делчев накара всички да говорят за нея и младоженците-Стил и красота!-Снимки е публикуван за пръв път на Единна България.

It is main inner container footer text
error: Съдържанието на сайта е защитено!