img

Мъж в командировка получи снимка за лека нощ от съпругата си – когато я погледна, мигом подаде молба за развод!

/
/
/
292 Views

Съвременните технологии позволяват на хората не само винаги да поддържат връзка, но и да обменят снимки и видеоклипове. Понякога това води до неочаквани резултати.

Героят на тази история получи снимка за лека нощ, направена от жена му и… се разведе с нея. Ето цялата история:

Съпругът беше в командировка, а съпругата му направи снимка преди лягане. Той тъкмо се канеше да й пожелае лека нощ, но тогава забеляза нещо необичайно и потръпна от изненада.

Вижте снимката и сами преценете – забелязахте ли? 

снимка лека нощ

Изпод леглото на любимата му надничаше нейният любовник!

снимка любовник

Разбира се, първата мисъл на мъжа веднага бе развод. Но абсурдността на ситуацията го принуди да проучи по-внимателно снимката.

Секунда по-късно той разбра, че жена му си прави майтап – снимката е обработена във фотошоп. Освен това любовник просто не би се побрал под леглото им.

Това обаче беше последната капка. Съпругата му имаше странно чувство за хумор и смътно чувство за лични граници. Тя например смяташе, че пластмасовата муха в супата е страхотна, невинна шега. А как само се смя, когато замени червения пипер с люта чушка в рецептата!

Той много пъти я молеше да не прави това. Тя престана за известно време и след това всичко започна отначало. Преди това му се струваше смешно и забавно, но напоследък предизвикваше само тъпо раздразнение.

Мъжът осъзна, че отдавна е искал да сложи край на всичко това и че му трябва само причина. А когато жена му попита дали е забелязал нещо на снимката, той вече имаше готов отговор.

– Забелязах. „Развеждаме се“, написа той и постави жена си в „черния списък“.

Материалът Мъж в командировка получи снимка за лека нощ от съпругата си – когато я погледна, мигом подаде молба за развод! е публикуван за пръв път на Единна България.

It is main inner container footer text
error: Съдържанието на сайта е защитено!