img

Няма да повярвате с какъв бизнес се занимава Мишо от „Игри на волята“

/
/
/
139 Views

20-годишният Михаил Кръстев, който е многократен шампион по плуване за деца, юноши и младежи, е един от запомнящите се образи от „Игри на волята“ 5. Той влезе в предаването с брат си Радостин, но Радо отпадна доста по-рано, а Мишо успя да влезе в топ 8 и завърши участието си на почетната осма позиция.

Мишо разкри топ 3 на неговите лични фаворити от шоуто, като е сигурно, че един от тях всъщност е големият победител, който е взел паричната награда от 100 бона. Мишо разкри и с какъв бизнес се занимава семейството му и от къде идват парите.

Иван Рълев

Ето кои са най-достойните, според Мишо:

МОМЧИЛ – изключително силен воин, супер адаптивен и за мен той е финалист в топ 3.

ДЕНИСЛАВА – ти си изключително силна жена, много си бърза, много си силна, можеш и да плуваш, решаваш пъзели. Абе, като цяло си най-комплексната жена и те виждам в топ 3 на финалите.

РЪЛЕВ – ти си железарка. Изключително адаптивен отново. Просто трябва да се повтарям, защото това са най-базовите и ключови качества, които са нужни на Арената. Изключително адаптивен, много силен и издръжлив.

Вече излезе информация, че Иван Рълев е големият победител в петия сезон на „Игри на волята“. Той не само грабна паричната награда, но след края на шоуто си намери гадже – Денислава, с която все оше крият връзката си.

В подкаст Михаил разказа за бизнеса на своето семейство. Те работят с камъни и мрамор, а на него често му се налагало да прави дизайни на надгробни плочи, давайки своя принос за външния облик на гробовете. Плувецът споделя, че харесва работата си./show.blitz.bg

Материалът Няма да повярвате с какъв бизнес се занимава Мишо от „Игри на волята“ е публикуван за пръв път на Единна България.

It is main inner container footer text
error: Съдържанието на сайта е защитено!