img

Рокада в ефир! Култово лице от bTV отива при конкуренцията в NOVA

/
/
/
93 Views

След раздялата й с Би Ти Ви, Силвена Роу все повече се присламчва към конкурентите от NOVA и скоро може и да се установи за постоянно на работа там. Нищо чудно напролет да изгрее при колегата си Виктор Ангелов в предстоящия нов сезон на „Хелс Китчън”.

 

По телевизията вече текат реклами за кастинг за сезон 6 в Кухнята на ада. По информация на „Уикенд” риалитито ще се завърне в ефир от февруари догодина.

Водещ по традиция ще бъде Виктор Ангелов, но шоуто е отворено и за гост звезди. Миналата година това бяха двамата кулинари, които по необявени до ден днешен причини се разделиха с „Местаршеф” на Би Ти Ви – Андре Токев и Петър Михалчев. Веднага след като в Би Ти Ви им показаха вратата, Нова телевизия им даде поле за изява, с което рейтингът й удари тавана. Токев, Михалчев и Ангелов дори обявиха, че имат нов общ проект, по който работят. Той щял да се излъчва през интернет платформи. Очаква се през предстоящия сезон шоуто да отвори вратите си и за четвъртата голяма звезда, прогонена по неизвестни причини от Би Ти Ви. Това е Силвена Роу.

Атрактивната кулинарка вече повече от година дава недвусмислени сигнали, че има желание да стане лице на Нова телевизия. През пролетта на 2022-а Би Ти Ви пусна авторското й предаване „Моето звездно парти”, което обаче издържа само един сезон в телевизионен ефир. След свалянето му Силвена се стараеше да бъде лоялна към доскорошните си работодатели и да не се появява при конкуренцията. Когато обаче стана ясно, че няма да й дадат ефир за нов сезон на шоуто, нито ще я поканят да се завърне в „Мастършеф”, тя започна да търси друго поле за изява.

Логично, първата й спирка беше Нова телевизия. Готвачката се появи на парти на канала, а в деня на балотажа (5 ноември) беше поканена при Лора Крумова, за да разкаже за новата си кулинарна книга. Това се случва за първи път в нейната кариера у нас. Откакто е нашумяла, Силвена гостува единствено в Би Ти Ви. Тя дори често е казвала, че е „момиче на Би Ти Ви”. Имала е доста предложения за работа в Нова, но ги отказвала.

Тази линия на поведение към днешна дата вече не е актуална. Силвена показва подчертан интерес към работа в конкурентния канал. В същото време тя не пропуска случай да сподели колко добре се е чувствала в компанията на предишните си колеги в „Мастършеф” – Токев и Михалчев. Очаква се съвсем скоро да се събере с тях и то в Кухнята на ада при Виктор Ангелов. Подобна среща в ефир би била истинско зрелище за феновете на кулинарните формати. От Нова тв едва ли ще пропуснат шанса да организират подобно шоу, тъй като напролет ще имат много силна конкуренция в Би Ти Ви./show.blitz.bg

Материалът Рокада в ефир! Култово лице от bTV отива при конкуренцията в NOVA е публикуван за пръв път на Единна България.

It is main inner container footer text
error: Съдържанието на сайта е защитено!