img

Водещият на „Преди обед“ с първи коментар за трагедията с мъжа на Деси Стоянова! Ето кой ще я замества

/
/
/
164 Views

Екранната половинка на Деси Стоянова от „Преди обед“ – Петър Дочев, с тъга на очите разкри жестоката истина за смъртта на съпруга на водещата. И съвсем стетсвено тя не се появи е ефира на bTV. 

 

Припомняме, че съпругът на Стоянова – журналистът Велислав Русев, почина внезапно. Затова тя не се появи вчера в ефир, но едва тази сутрин от екипът на предаването съобщиха официално тъжната вест.

„Днес Деси Стоянова няма бъде с нас. Тя загуби любимия си човек, съпруга си – уважаваният журналист Велислав Русев. Семейството моли за разбиране и време, което да им позволи да бъдат заедно в скръбта и преодоляването на тази огромна лична загуба. Ние, екипът на „Преди обед“, я обичаме, до нея сме в този труден момент и я чакаме да се върне“, бяха думите на Петър Дочев.

На нейното място в днешния епизод виждаме актрисата Поли Недкова, която ще бъде опора на Дочев, който е от съвсем скоро водещ на „Преди обед“  и все още няма достатъчно натрупан опит, че да се справи сам с воденето на цяло предаване. Затова е помолил близката си колежка Поли Недкова за помощ, за да не носи тежкия товар на цяло предаване.

Не става ясно кога ще се върне на екран Деси Стоянова, но екипът не я притиска и ще й даде времето, от което има нужда, за да преодолее този тежък момент./show.blitz.bg

 

Материалът Водещият на „Преди обед“ с първи коментар за трагедията с мъжа на Деси Стоянова! Ето кой ще я замества е публикуван за пръв път на Единна България.

It is main inner container footer text
error: Съдържанието на сайта е защитено!