img

Вижте порасналата дъщеря на Иван Христов и Вихра – Ава стана на 17 (Снимки):

/
/
/
123 Views

Всеки рожден ден на децата ни е далеч по-паметен от собствените ни празници. Гледайки ги как растат пред очите ни, обикновено ни кара да върнем лентата назад или пък да се замислим за неумолимия ход на времето и начина, по който го използваме.

В подобно настроение бе изпаднал вчера телевизионният продуцент и водещ Иван Христов , защото първородната му дъщеря Ава  от връзката му с Вихра, навърши 17 години.

Това стана повод за емоционален пост в Инстаграм, на който продуцентът сподели бебешка и „актуална“ снимка на госпожицата, в който той написа:

Иван Христов дъщеря

Ава пораснала

„Децата.

По-точни и от най-прецизния брояч показващ, че времето лети все по-бързо и все по-невъзвратимо… Обичам те, моя малка-голяма Ава!“ 

Иван има и едно общо дете – Самуил със Ирина Тенчева, а тя има две деца от предишния си брак, така че семейството се радва на четири деца.

Ава на Иван Христов

Ава на Вихра и Иван

Наскоро всички те бяха във Франция, като Ирина написа от „Дисниленд“:

„Тези малки “кукички”, които оставяме в съзнанието на децата си чрез преживяванията, не чрез думите… това са истинските спасителни пояси за времето, в което ще бъдат възрастни“.

Иван и Ирина деца

Материалът Вижте порасналата дъщеря на Иван Христов и Вихра – Ава стана на 17 (Снимки): е публикуван за пръв път на Единна България.

It is main inner container footer text
error: Съдържанието на сайта е защитено!